Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van velem a szeretőm?
Figyelt kérdés
Több mint egy éve összejöttök. Házas gyerekei vannak. Azt mondta nem kellek csak szexel egyszer velem. Aztán nem szakadt meg a kapcsolat. Keres ír. Még akkor is ir ha sok hétig semmi sincs. Én szeretem nem tudok kilépni akarhogy is van.2018. febr. 14. 11:38
1/7 anonim válasza:
Mert van ostoba ingyen punci a felesége mellett.
2/7 anonim válasza:
Mert lehet, hogy a faszi a feleségével nem tud eleget dugni
3/7 anonim válasza:
Lehetek én is a szeretőd??😁nős vagyok😁😁😁
4/7 A kérdező kommentje:
Petsze!😉
2018. febr. 14. 12:15
5/7 anonim válasza:
A veled van azt jelenti ugye csak, hogy rendszeresen összejártok szexelni?
Rutinos férfiember tudja, hogy akkor is ápolni kell a szeretőnek használt nő lelkét pár kedves, izgató üzenettel, ha éppen hetekig nincs rá ideje. Szimplán csak azért, hogy a csaj érezhesse, hogy fontos, gondolnak rá. Nők tipikus dilemmája, hogy szeretőnek kaphatják meg a számukra elérhető legjobb minőségű férfiakat.
6/7 anonim válasza:
A szexért. Én is voltam szerető,ez hidd el csak erről szól.
Kalandot kereső foglalt férfiak írhatnak! :)
7/7 anonim válasza:
Nyilván a szex miatt...az otthon biztonságos világa mellett kell neki az újdonság, az adrenalin, a vadászösztön kiélése. Ha ebben te partner vagy, addig nincs gond, a gond akkor lesz, ha te már mást is akarsz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!