Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fekete haju lanyok tényleg nagyobb libidóval rendelkeznek vagy csak én fogtam ki ilyen csajokat? A szeretőm fekete szexmánias a nejem szőke és alig akarja
Figyelt kérdés
2018. febr. 4. 12:07
1/16 anonim válasza:
Ismertem már különböző hajú nőket, de tapasztalataim szerint nincs összefüggés a hajszin és a szexvágy között!
2/16 A kérdező kommentje:
Volt még előtte fekete sötétbarna csajom azok mindenbe benne voltak a szőkék vilagos barnák meg kényeskedtek de akkor lehet csak én fogtm ki ilyeneket. Azért kérdem mert eszerint valogatnék.
2018. febr. 4. 12:14
3/16 anonim válasza:
Vilagos barna vagyok de most eppen szokere festve
Es igencsak nagy a libidom :-D
Szoval nincs osszefugges
4/16 anonim válasza:
Mi van ha a fekete hajú csaj átfesti a haját szőkére?Jajj ezek a kérdések..
5/16 anonim válasza:
Nem haj függő nem kor és nem alkat illetve nem származás függő
Nem vagyunk egyformák
Nekem is volt olyan időszakom hogy egyik szeretőm farkából a másikba ültem aztán még estére kerestem egy alkalmit persze Óvszer Alap
Máskor meg a hátam közepére nem kívántam az egészet.
Barna haju vagyok zöldszemű. Fehérbőrű félvér oláh cigány 😂😂😍😘
24N
6/16 anonim válasza:
A nejed lehet azért nem akarja, mert rád unt.Semmi köze a hajszínnek a libidóhoz.Manapság már olyan színre festik a hajukat a nők, amilyenre akarják.De majd akkor nézd meg mennyire nem akarja, ha kiderül a félreba..szásod.
7/16 anonim válasza:
Fesd át a nejed haját feketére és egyből megvadul az ágyban :D
8/16 anonim válasza:
Nálam ez pont forditva van. A feleségem fekete és mint egy darab fa. A barátnőm meg szőkés vörös, hát ő aztán igazán szexi csaj.
9/16 anonim válasza:
Fekete hajú vagyok és magas a libidóm. Exeim is fekete hajúak voltak de nekik alacsony volt :D
10/16 A kérdező kommentje:
Meg még a cigánylányok is forróbb vérűek szerintem
2018. febr. 4. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!