Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kezdenétek olyan nővel, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdenétek olyan nővel, aki férfiprostival vesztette el a szüzességét (avagy szakítanátok vele, ha később derülne ki róla)?

Figyelt kérdés
Elméleti kérdés.

2019. febr. 17. 15:40
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Te bármilyen nőt megdugnál ingyen?
2019. febr. 17. 18:22
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Ha nekem cìmezted a kėrdėst,termėszetesen nem.De most nem ròlam van szò.Ėrrelmezd egy kėrdėst.A válaszom arra vonatkozott,hogy egy nõ válogathat a pasik közt ki dugja meg.Ha ėn nem tetszem beki,amit valljuk be nem valòszinû a paratlan jòkėpûsėgembõl kifolyòlag,akkor megdugja az aki tetszik neki,anėlkúl hogy fizetne a szexėrt ahogy te teszed mert máskėpp nô nem áll szòba veled valòszínûleg.
2019. febr. 17. 18:28
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
Bocs a helyesírási hibákėrt,azėrt remėlem ėrtetted a lėnyeget..Bár nem tùl sok a remėny erre.
2019. febr. 17. 18:30
 14/21 A kérdező kommentje:
Tartok tőle, hogy kettőnk közül nem én vagyok itt a hülye. Ha te nem szexelnél minden nővel, valószínűsítheted, hogy a többi férfi sem, szóval könnyedén előállhat az a helyzet, hogy egy (kevésbé dekoratív és/vagy önbizalomhiányos) nő nem jut olyan pasihoz, akivel szívesen lefeküdne. Erre próbáltalak rávezetni, bogaram. (Mellesleg nem vagyok férfi, de semmi baj.)
2019. febr. 17. 18:56
 15/21 anonim ***** válasza:
27%
Utoljára ìrok neked figyelj jòl.Tudod van más dolgom is,mint despota,mizantròp szövegėrtelmezėsi gondokkal küszködô kötekedô egyėneket világositsak fel a hölgywk intim dolgairòl,azn belül is a nemi ėletúkrõl.Hogy mit akar a pasi ebben a kėrdėsben nem releváns,a hölgy dönt mindig,így ez esetbrn is.Pl.Te hiába nennėl oda bármelyik hölgyhöz hogy unod a recskázást ės dugni szeretnėl.Jelenleg nem ėl olyan nô a foldon aki ėl ne az ajánlatoddal,sôt elkuldene olyan helyre ahol mindig meleg van.Ebbõl kiindulva,azzal szexel egy nõ,akivel kis tùlzással szeretne,anyagi ellenszolgáltatás nėlkul,mert erre a cėlra mindig van hìm nemû egyėn aki közül választhat.Ha van mėg valami kėrdėsed,ami nem lenne meglepõ ha igy lenne,ismerve a szellemi kėpessėgeidet,javaslom fordulj a tudakozòhoz.Majd ôk kėszsėgesen adnak neked választ,a nôk szexullális szokásairòl.Jòccakát.
2019. febr. 17. 19:40
 16/21 A kérdező kommentje:

Aranyos, hogy megjegyzéseket teszel a szellemi képességeimre, miközben neked szemlátomást az olvasás is gondot okoz. Az imént írtam le, hogy NŐ VAGYOK. :D Biztos, hogy te akarsz kioktatni engem arról, hogy egy nőnek milyen lehetőségei vannak, ami az alkalmi szexet (vagy akár a társkeresést) illeti? Nem inkább nekem kellene téged?

Úgy gondolod, hogy egy pasinak nincs beleszólása abba, hogy kivel dug? Nem áll jogában eldönteni, hogy hozzányúl-e ahhoz a nőhöz, aki ajánlatot tesz neki? Te magad állítottad néhány kommenttel ezelőtt, hogy nem felel meg neked akármilyen csaj. Nem érzed az ellentmondást? :D Oké, tételezzük fel, hogy minden nőre jut minimum öt férfi, aki szívesen megszexuálná őt. Mi van akkor, ha a nő egyikükhöz sem vonzódik? Elárulom: nem lesz szex. Így jön a képbe a fizetős megoldás.

Csak remélni tudom, hogy troll vagy (a százalékod is erre enged következtetni), mert még a gondolata is elborzaszt annak, hogy az ennyire sötét véglényeket nem veti ki magából a társadalom.

2019. febr. 17. 20:33
 17/21 A kérdező kommentje:
A többieknek egyébként köszönöm.
2019. febr. 17. 20:33
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Ámen.
2019. febr. 17. 20:34
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Amùgy mennyit szánnál rá,hogy megcsináljalak?
2019. febr. 17. 20:41
 20/21 anonim ***** válasza:
63%

Remélem, a kérdésed elméleti és előzetes.

Nem hiszek abban, hogy a szűzesség valami hatalmas akadály volna, amit akár pénzért is el kéne veszejteni. Ha pedig férfire vágysz, a prosti nem megoldás.

Abból ahogyan az iménti polémiában leiskoláztad a 44%-ost arra következtetek, hogy értelmes nő vagy, ez nagy előny. A férfiak között is rengetegen szenvednek a magánytól, észre kell venni őket. Mint tudjuk, amúgy is mindig a nő választ, legfeljebb bölcsen úgy rendezi, mintha másként lett volna, mi meg boldogan elhisszük...

Hagyd a fenébe a pénzes fiúkat, csak a lelkiismereted háborogna miatta, ha oda folyamodnál.

2019. febr. 17. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!