Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenétek olyan nővel, aki férfiprostival vesztette el a szüzességét (avagy szakítanátok vele, ha később derülne ki róla)?
Aranyos, hogy megjegyzéseket teszel a szellemi képességeimre, miközben neked szemlátomást az olvasás is gondot okoz. Az imént írtam le, hogy NŐ VAGYOK. :D Biztos, hogy te akarsz kioktatni engem arról, hogy egy nőnek milyen lehetőségei vannak, ami az alkalmi szexet (vagy akár a társkeresést) illeti? Nem inkább nekem kellene téged?
Úgy gondolod, hogy egy pasinak nincs beleszólása abba, hogy kivel dug? Nem áll jogában eldönteni, hogy hozzányúl-e ahhoz a nőhöz, aki ajánlatot tesz neki? Te magad állítottad néhány kommenttel ezelőtt, hogy nem felel meg neked akármilyen csaj. Nem érzed az ellentmondást? :D Oké, tételezzük fel, hogy minden nőre jut minimum öt férfi, aki szívesen megszexuálná őt. Mi van akkor, ha a nő egyikükhöz sem vonzódik? Elárulom: nem lesz szex. Így jön a képbe a fizetős megoldás.
Csak remélni tudom, hogy troll vagy (a százalékod is erre enged következtetni), mert még a gondolata is elborzaszt annak, hogy az ennyire sötét véglényeket nem veti ki magából a társadalom.
Remélem, a kérdésed elméleti és előzetes.
Nem hiszek abban, hogy a szűzesség valami hatalmas akadály volna, amit akár pénzért is el kéne veszejteni. Ha pedig férfire vágysz, a prosti nem megoldás.
Abból ahogyan az iménti polémiában leiskoláztad a 44%-ost arra következtetek, hogy értelmes nő vagy, ez nagy előny. A férfiak között is rengetegen szenvednek a magánytól, észre kell venni őket. Mint tudjuk, amúgy is mindig a nő választ, legfeljebb bölcsen úgy rendezi, mintha másként lett volna, mi meg boldogan elhisszük...
Hagyd a fenébe a pénzes fiúkat, csak a lelkiismereted háborogna miatta, ha oda folyamodnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!