Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ĺanyok/hölgyek a vega vegán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ĺanyok/hölgyek a vega vegán életmódot követők lenyelik?

Figyelt kérdés
Mi nap ez jutott eszembe , ha nem esznek állati eredetű dolgokat vajon ez belefér vagy sem , kort nemet írjatok, nem csak lányokhoz szól a kérdés mindenki véleményere kíváncsi vagyok😀

2019. febr. 17. 13:10
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Látod 6os a 9es már teljesen másik oldalról közelítette meg és ez is igaz 😀
2019. febr. 17. 15:01
 12/17 Drazicc ***** válasza:
Vegány lánynál repül a túrógombóc ki tudja hol áll meg :)
2019. febr. 17. 16:23
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

9: Nyilvánvalóan azért fogyasztunk növényi eredetű élelmiszereket,mert ez a másik lehetőség az állati mellett(amit kizárunk). Amellett,hogy nem gondolod,hogy növényként tekintünk a férfiakra,remélem azt sem hiszed,hogy az ondót állati eredetűnek tartjuk,mert nem az. Kérlek,ne keverjétek ide az agyalágyult Kat von D-t és társait,akik vegánság címszó alatt nem szoptatnak. Az emberi anyatej igenis kisbabáknak lett kitalálva,szerintem ennek tudatos kikerülése már csak a vegánság kiforgatása(ahogy pl az oltásellenesség is).

Egyébként valaki magyarázza már el,hogy miért merül fel mindenkiben ez a kérdés. Komolyan,nem bunkózni akarok,valóban érdekel.

2019. febr. 17. 22:27
 14/17 A kérdező kommentje:
marha egyszerű szakács vagyok épp csináltam a vegán kaját , és így merült fel benn a kerdés 13as
2019. febr. 18. 02:06
 15/17 Mickbro ***** válasza:
13-as te fogyasztasz anyatejet?
2019. febr. 18. 05:13
 16/17 Mickbro ***** válasza:

Kedves Kérdező!

A hírekben hallottam, h egy szakács belerecskázott egy szendvicsbe, amit aztán egy hölgy jó ízüen elfogyasztott. Így merült fel benned a kérdés?

2019. febr. 18. 05:18
 17/17 anonim ***** válasza:
Egy oka még lehet amúgy. A vega/vegánok szimplán ugye nem tartják gusztusosnak az állati eredetű táplálék ízét illatát. Az ondónak van egy jellegzetes, halfélékre emlékeztető illata. Benne lehet a pakliban, hogy talán ezért is kevesebben lehetnek, akik ezen okból meg tudják tenni. S persze ebből következik, hogy amúgy állatot evő, de a halat nem szerető nők között is gyakoribb, hogy nem szeretik az ondót.
2019. febr. 18. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!