Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek bejönnek az ilyenalkatú lányok? Kép
Figyelt kérdés
Ilyen vagyok kb énis mint a kepen szereplő hölgy szilicicikkel csak kisebbek nagynn sok megjegyzest kapok hogy gebe anorexiás stb2019. febr. 14. 12:35
11/31 anonim válasza:
fűű micsoda gusztustalan test, legszívesebben hátrakötözném a kezét és jó alaposan elfenekelném, majd keményen adnék neki, hogy tanulja meg, mennyire nem szép teste van. Újra és újra és újra, mert én ennyire odaadó vagyok
12/31 anonim válasza:
Apám, hogy itt mennyi tahó van...
Leírta, hogy ő sem így akart kinézni, de egészségi okokból diétáznia kell és nem tud hízni. Tudtok olvasni? Vagy annak ellenére gázoltok az érzéseibe, hogy elolvastátok mit írt? Mocskok!
13/31 anonim válasza:
Persze hogy bejön! Azért vettem el feleségül. De a kép miatt még számolunk! Hogy került hozzád?
14/31 anonim válasza:
Nekem mindig is az ilyen nők jöttek be, csak sajnos nekik meg én nem jövök be...
15/31 anonim válasza:
Nagyon csinos és szexi !
Bármit mondhatnak hidd el nagyon jó slakod van nekem nagyon bejönne !
16/31 anonim válasza:
Szerintem csinos Nyugodj meg biztos hogy szexi vagy
18/31 anonim válasza:
Nekem ilyen a nagy Ő, tökéletes, hmmm
19/31 anonim válasza:
Tökéletes! Volt egy hasonló barátnőm, imádtam!
20/31 anonim válasza:
Annyira idegesítő,amikor valaki szupermodellekről/ szépségkiràlynőkröl linkel képet,hogy “ baj,hogy így nézek ki”? Mit tegyek? .....te is tudod,hogy szèp,férfiaknak tetszik,nők is szeretnènek ilyenek lenni,mert ez ma az ideál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!