Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másoknak is van, hogy bejönnek az "okos pasik/nők"?
Informatikus vagyok és az exem mondta, hogy neki beindító amikor szakkifejezéseket használok. Persze nem az ágyban, hanem pl a múltkor az RJ45-ös csatlakozó jött szóba.
Másnál is van, hogy valakire azért izgul, mert ért bizonyos dolgokhoz legyen az informatikus, jogász, bármi? :) (itt most nem a rendőr, mentős, tűzoltó vagy katona értendő)
Nem tudom ,én elég intelligensnek tartom magam. Bejön ha egy csajnak ven IQ-ja, de az érzelmi intelligenciára jobban bukom
29F
Sokakat meg fogok lepni az itteni igazságharcosok közül de nálam fontos hogy egy nő intelligens, művelt legyen
Ez nem azt jelenti hogy diplomája van mert az nem intelligencia kérdése sok esetben (sajnos) hanem azt hogy lehessen vele beszélgetni hülyéskedni, legyen humora és ne nézzen rám hülyèn ha benyögök egy Star wars idézetet :)
Ha a nő szókincse addig terjed hogy "aha, ok, vok" akkor az első körben lapát
A kerdesed nem egyezik a bovebb tartalommal.
Csak okos nok erdekelnek, nalam alapelvaras. Mig masok menekulnek a szep es okos noktol, en kifejezetten kihivasnak veszem oket. Eleg magasra teszem a lecet ebben a kerdesben, de valahogy mukodik is, mert szinte csak ilyenekkel futok ossze.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!