Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nektek bejönnek az ilyenalkatú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek bejönnek az ilyenalkatú lányok? Kép

Figyelt kérdés
Ilyen vagyok kb énis mint a kepen szereplő hölgy szilicicikkel csak kisebbek nagynn sok megjegyzest kapok hogy gebe anorexiás stb
2019. febr. 14. 12:35
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:
2019. febr. 14. 12:36
 2/31 anonim ***** válasza:
hol a kép? :)
 3/31 A kérdező kommentje:
Belinkeltem
 4/31 anonim ***** válasza:
40%

megvan

hát ennek a csajnak kiáll minden csontja, számomra nem vonzó, nem nőies, igaz nekem a husis alak tetszik, de ez még az átlagnál is sokkal rosszabb, nagyon csontos, nem vonzó számomra

25F

2019. febr. 14. 12:37
 5/31 Eric Griffin ***** válasza:
Ja, vertem már Nessa Devilre
2019. febr. 14. 12:37
 6/31 anonim ***** válasza:
29%
Hát elég csontos ténykeg egy kis plusz nem ártana... De azok a csöcsök kárpótolnának érte
2019. febr. 14. 12:42
 7/31 anonim ***** válasza:
64%
Túl nagy a kontraszt a melle és a teste között. Nem szép.
2019. febr. 14. 12:42
 8/31 anonim ***** válasza:
8%

Én megtudok őrülni az ilyen testekért. Ha megkaparintok egy ilyet megdugnám egy nap 3x lazán. csak hogy engem nem szeretnek mert 19hosszú a szerszám. aki hazugsággal gyanusiit annak ink megmutatom nem kel lepontozni ez miatt. Egésznap tapiznám az ilyet és a meghódiitásán ügyködnék. Egyébként kérdező a melleknél a forma a fontos, a kerekség és a tartás. A mell nagysága kevésbé fontos, és a nagyobbak hamarabb fognak lógni esetek többségében.

27f

2019. febr. 14. 12:43
 9/31 A kérdező kommentje:

175cm 46kg vagyok 22éves

Sajnos sehogy sem tudok felvenni 47kg ra sem wn jártam mar orvosrol orvosra megvetették velem az ilyen olyan kapszulát csak sajnos nekem van egy bélbetegségem 30cm rel rövidebb a vékonybelem ezért nem olyan jó a felszivodásom es e miatt hogy ez ujra ki ne alakuljon dietat kell tartanom

E miatt nem igazán megy a pasizas sem mert hiaba mondják hogy huu de jo vagyok meg feszes gyönyörű arccal cicikkel stb ha egyszee kiállnak a csontjaim...

Igazságtalan ez :(

Ugy szeretnék 60kg lenni hogy vegre legyen egy normális parkapcsolatom aki elfogad igy vékonyan

De ugye sok ferfi a jo nagy feneket szereti akikkel én találkoztam azok biztosan nekem meg sajnos az sincsen ..jo nem lapos csak kicsi

2019. febr. 14. 12:49
 10/31 anonim ***** válasza:
Tényleg sovány de azért nem betegesen. Sport esetleg? F
2019. febr. 14. 12:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!