Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 pluszos férfinak bejönnek a 16-20 éves lányok, ez normális?
Figyelt kérdés
vagy mi lehet az oka ennek?2019. jan. 4. 00:04
3/15 anonim válasza:
Normális, vagy legalábbis pszichológiailag nem számít rendellenességnek/abnormálisnak.
4/15 anonim válasza:
Ha azt mondja rájuk, hogy nem rosszak, az oké. Ha időnként lefekszik 18-20 évesekkel, még az is belefér. Viszont ha kizárólag a 16-17 éveseket hajkurássza, az már nagyon nincs rendben.
5/15 anonim válasza:
Szerintem nem normális. Ötvenhez közel vagyok, gyakran tapasztalom hogy 24-35 közötti kolléganőim nyomulnak rám, nyilt ajánlatot is kaptam már így. Van korban hozzámvaló párom így nem érdekel a dolog.
6/15 anonim válasza:
Hogy érted, hogy "bejönnek"? Olyan 14-15 éves kortól kezdenek nőiesedni a lányok, még szép, hogy a férfiaknak ez tetszik. Én is szeretem megnézni az utcán pl. a gimis korosztályú lányokat is.
8/15 anonim válasza:
A 16 az necces, 17től még nagyjából oké.
Én azt nem értem viszont, hogy egy 14 évestől például mit akarnak? Oké, hogy ha beleegyezik, akkor meg lehet hágni, de bakker, az még gyerek. Én csak 25 vagyok, de én nem látok semmit egy 17 év alattiban, mert az még gyerek.
Vannak országok, ahol simán bűntetnénez ezért és jól is teszik. Egy 30 év feletti ne akarjon semmit egy 17 év alattitól,de még egy korombeli sem.
Valahol pedofil hajlamokkal kell rendelkeznie annak, aki egy 14-15 évessel kikezd.
9/15 anonim válasza:
Attól függ.
Az normális, ha mondjuk megnéz egy 18 évest, de az már nem normális, ha kapcsolatot is akar vele.
10/15 anonim válasza:
Normális hogy egy férfinek bejönnek a fiatal szép kifejlett lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!