Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 pluszos férfinak bejönnek a 16-20 éves lányok, ez normális?
Figyelt kérdés
vagy mi lehet az oka ennek?2019. jan. 4. 00:04
12/15 anonim válasza:
Nekem mindig is ilyen fiatal barátnőim voltak, és vannak. Valamiért vonzódnak hozzám. 46.F
13/15 anonim válasza:
azért inkább 17 18 felett de igen normális, annak idején 22 éves koromban nekem is volt 39 éves barát nőm.. 39 f
14/15 anonim válasza:
Ha csakis fiatal lányok jönnek be,nem biztos hogy rendben van minden a fejben,ilyen idősen. Viszont természetes ha megkívánod a 16 évest is,ez így van rendjén. Az lenne a nem normális,ha nem érdekelne a fiatal nuni
15/15 anonim válasza:
8-as vagyok.
Látom nagyon lepontozza a sok vén róka azokat a hozzászólókat, akik ellenzik azt, hogy egy idősebb egy 17 év alattival kikezdjen.
Hát pedig jobb, ha beletörődtök, hogy ideális esetben egy ilyen korú csajnak rátok se kéne néznie. Én még bűntetném is.
Nem normális, hogy egy 30 év feletti kikezd egy 14-15-16 évessel. Hogy megnézi, az egy dolog, de hogy kikezdjen vele.. Ennyi idősen még gyerek a leányzó.
Ez nem, hogy nem normális, hanem undorító, és mind a két félnél van valami gebasz, ha az ilyesmi megtörténik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!