Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most mit gondolhat rólam?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit gondolhat rólam?

Figyelt kérdés

Edzés után pakolnunk kellett, és pont az a srác, aki nekem nagyon is bejön, megkért hogy maradjak vele pakolni és utána meg várakoznunk kellett, hogy mikor nyit a porta, addig beszélgettünk, és irtózatosan helyes meg edzett, nagyon bejött, kissé izgatott is lettem és elkezdtek meredni a mellbimbóim. Edzéskor sportmelltartót viselek, sajnos átlátszott és láttam hogy a srác is oda-oda pillant. Mikor fázom is megkeményednek, szefintetek ennyiből levette hogy ráizgultam? Félek h mit gondolhat most rólam

19/L

2019. febr. 13. 09:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs miért félned, valószínűleg nem bánta amit látott, de rosszat emiatt nem hinném hogy gondolna rólad.
2019. febr. 13. 09:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Semmi rosszat hidd el, nekem is volt hasonló annó , inkább tetszik a srácoknak
2019. febr. 13. 09:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Kérdés, tudja - e, hogy mit látott...
2019. febr. 13. 10:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Na mégis mit gondolhat? Örül neki hogy tetszik neked és beindultál rá.
2019. febr. 13. 11:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha rutinosabb, akkor észrevette, hogy hatással van rád. De ezzel nincs semmi gond. Normális egészséges férfi tudja, hogy pont az olyan nők testreakciói hevesebbek kisebb ingerekre is, akik nem falják a férfiakat. Komolyabb kapcsolatra pont az ilyen nők vonzók,.
2019. febr. 13. 12:40
 6/8 ZoltanAnglia ***** válasza:

Mi a rossz abban, ha a srac azt hiszi, hogy neked tetszik o?

Az egy nagy bok (az 'o' ra kepzelj vesszot) neki.

2019. febr. 13. 12:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi rosszra gondolhatott volna? Inkabb vette a jelet es szerintem tetszett neki.
2019. febr. 13. 14:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Mit gondolna, semmi rosszat. Férfiaknak is magátol mukodik a farka, a noknek is magátol keményedik a bimboja. Fittnesben meg a sportmelltarto az oda való. Nyugi, legalább leesett neki, hogy mi a szitu (valoszinuleg) és csak még jobban felhívtad magadra a figyelmet. Tuti tetszett neki.
2019. febr. 13. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!