Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan vehetnem ra ferjemet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vehetnem ra ferjemet, hogy en is surubben viszonozhassam?

Figyelt kérdés

2,5 eve elunk egyutt fel eve ossze hazasodtunk. Rendszeresen vagyunk egyutt szexualisan, O minden alkalommal ,,kinyal" viszont viszonozni nem haggya, azt mondja O nekem szivesen teszi mert szeret, es annak orul, ha nekem is jo es elmegyek (de szex alatt is elmegyek mindig persze) de O nem szerete tolem elvarni ilyet, nem azert csinalja, hogy en is csinaljam. De pedig annyira szeretnem en is, sot vagyom ra, hogy oralisan is kielegithessem, vagy esetleg elojatekkent oralisan felizgassam. De hogy mondjam ezt el neki? Minden alkalommal szeretnem en is csinalni nekem ahogy O csinalja is nekem. Kaocsolatunk elejen anno meg surun csinaltam. Mikor pl ugye meg volt a minden havim, oralisan elegitettem ki, es most mar piszkosul hianyzik, hogy ujra azt csinaljam.

Lehet lesznek akik elitelnek ezert, de nem vagyok rossz eletu no, ugyanis senki masnak nem tennem meg, csak ferjemnek, es elotte sem tettem meg exemnek sem, hanem valahogy ferjem egesz maskepp hat ram az elso pillanattol kezdve. Szeretem Ot. Ennyire sebkit nem szerettem. Szoval, szerintetek, hogy mondjam el neki hogy szeretnem viszonozni amit tole kapok azon a teren is es nem erzem cseppet sem megalazonak?

/Nem kerek privat uzenetet/

2019. febr. 11. 22:06
1 2
 11/16 Mickbro ***** válasza:
Egyetertek az elottem szoloval. Nem beszelgetni kell, hanem csinalni.
2019. febr. 12. 03:00
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha az elején volt ilyen és most már nem engedi akkor rosszul csináltad.
2019. febr. 12. 05:36
 13/16 anonim ***** válasza:

én is vagyok úgy néha mint a te férjed.

én azért nem szeretem, mert az orál számomra nagyon izgató, és sokszor nem tudok teljesíteni egy orál után.

Vagy azért, mert annyira jó, hogy elsülök és hát olyankor várni kell és sokszor elmegy már mindkettőnk kedve és nem fejezzük be. Vagy annyira felhúz, hogy maga a szex alatt is hamar elsülök, páromat orgazmus nélkül hagyom.

Ha nincs orál, akkor pont annyira bírom, hogy mind a ketten el tudjunk sülni, ha van, akkor szinte garantált az, hogy túl hamar megyek el. Emiatt én is sokszor elutasítom, mert rossz érzés, ha nem tudom kielégíteni a páromat, csak azért, mert ő leszopott

2019. febr. 12. 08:15
 14/16 ZoltanAnglia ***** válasza:

Szia kerdezo. Gyozd meg arrol ot, hogy te nem egyszruen azert akarod neki csinalni, mert az neki nyilvan jo, es igy akarsz neki oromet okozni, illeve viszonozni, hogy o meg nyal neked, haanem azertis akarsz te szopni, mert egyszeruen kivanod, esszexinek tartod, ha szophatsz.

Lehet, hogy o csak azert nyal neked, mert egyszeruen oromet akar neked szerezni?? A legtobb ferfi 2 dolog miatt nyal.:

1 azert mert az igenis szexualisan vonzo szetnyalni egy not (nyilvan csak azoknak akik szeretik csinalni)

2. Mert szeretik nezni/erezni ahogy a no elvezi.

Vannak azonban olyanok is akik csak azert nyalnak a nojuknek mert oromet akarnak neki szerezni, de valojaban ok nem szeretnek nyalni.Lehet, hogy a te ferjed is csak azert teszi mert te szereted, igy esetleg o azt gondolja, hogy te is csak azert akarod neki csinalni mert neki akarsz oromet okozni...pedig a te esetedben ez nem igaz, mert te magad elvezetere is szereted csinalni. Ugyanakkor van nagyon keves ferfi aki valoban nem szereti ha szopjak. Azt se felejtsd el, hogyan nagyon sok no nyomorultan tud szopni. A melegek jo resze is tehetetlen (biszex vagyok) Beszeld meg vele.Mond neki, hogy te magad miatt is szeretnel szopni, nem csak miatta, es azt is mond neki, hogy mikozben szopod, igenis mondja folyamatosan, hogy hogyan szopjal. Gyongedebben, bo nyallal..stb.

2019. febr. 12. 15:53
 15/16 ZoltanAnglia ***** válasza:

Ha esetleg azt mondja, hogy egyszeruen azert nem akarja, mert megalazonak tartja...akkor vilagositsd fel, hogy az miben mas, mint az, hogy te nyakatod vele a pundidat...az akkor mitol nem megalazo??

Ugyan az, mint amikor egy hapsinak tobb noje van az eleteben, azt gyakran vaganynak tartjak a ferfiak, ha pedig egy nonek van tobb ferfi az eleteben akkor az egy rkbanc. Mitol kell maskent ertekelni ha egy no csinalja ugyanazt??

2019. febr. 12. 16:02
 16/16 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszotokat. :)
2019. febr. 13. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!