Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megbàntàtok hogy nem csajoztatok fiatalon kamaszkorotokban?
27 vagyok, és soha nem voltam még senkivel. Mármint a flörtölés, szimpátia, szerelem, lelki kapocs megvolt nem is egyel, de soha nem léptem meg azt a bizonyos lépést, hogy megkérdezzem, lehetne-e több, pedig jó esélyeim voltak anno tizenévesen. Volt aki direkt rákérdezett, márpedig ahogy mondják az már a legmegalázóbb lépés, mikor egy lány/nő odáig vetemedik, hogy ő tegye fel ezt a kérdést egy pasinak.
Én nem bántam meg, és ennek egyszerű oka van. Mégpedig az, hogy tudatosan nem mentem bele kapcsolatba. Pedig elhiheted, én is nagyon soványka vagyok. Nem ezen múlott. Önbizalom kérdése? Az attól függ. Ha én pl. tudom, hogy nem tudok elköteleződni, vagy túl sok nekem az az élet, hogy valaki más is az életem része legyen, akkor nem tudom milyen önbizalomról beszélünk. Hogy nem bántam meg azt úgy értem, ha számtalanszor visszamehetnék az időben, most sem cselekednék másképpen. Jó, az tény, hogy hiányzott mindig is a szex, a gyengéd érintések, meg a romantika, de ezek olyan pillanatok, amik önmagukban nem éreztették velem azt, hogy emiatt változtatnom kellene, mivel sok egyéb, zavaró körülménnyel is jár az efajta életvitel. Pl. a személyiségem teljes elhagyásával, és onnantól kezdve nincs rosszabb, mikor más valaki kénye kedve szerint éled az életed. Egy ideig izgalmas lehet biztosan, főleg az elején, mikor még új az az érzés, hogy barátnőd van, meg hogy szexelhetsz vele, meg közös alvás, és miegymás, de ez önmagában nekem soha nem ért annyit, hogy felhagyjak önmagammal. Hisz az ember minden újhoz hozzászokik, aztán meg egy idő után azon sanyarog, hogy nem úgy él, ahogy neki a legmegfelelőbb, hanem ahogyan a másik fél élvezi őt.
Amúgy ez butaság, hogy 26 évesen ne ismerkedhetnél tizenéves lányokkal. Rengetegen preferálják a tőlük sokkal idősebb férfiakat. Persze ehhez a te korodban illene egy kis tartást szerezni, önbizalmat.
Itt az a baj, hogy alapból idióta vagy. Kiirhatod ezt a kérdést 10 év múlva is. Amikor 26 voltam miért nem csajoztam? Így 36 évesen, már minden nőnek hatalmas elvárásai vannak. Mikor 26 voltam a a 18-20 éves lányoknak alig.
A rossz hír amíg így gondlokozol szuzen fogsz meghallni.
31 évesen kezdtem bele igazán a csajozasba. Van 5 év elonyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!