Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mikor vesztettétek el a szűzességeteket? És megbántátok?
18 voltam, egy év kapcsolat után veszítettem el a párommal. Azóta már közel 4 éve együtt vagyunk. Mivel szerelemből tettem meg és készen álltam rá lelkileg is, nem bántam meg.
N
20 vagyok és még szűz, de megbántam, hogy amikor lett volna lehetőségem lefeküdni valakivel, nem éltem vele.
L
2012 október 23.-án
Igen megbántam
24N
Régen vesztettem el, és észre sem vettem csak később hogy hiányzik! De szerencsére megtalálták és visszaküldték nekem!
Örökké hálás leszek nekik!
20 voltam, haverral történt és nem bántam meg. Csak azt bántam utólag, hogy mikor 16 évesen lehetőségem volt rá, akkor nem éltem vele.
20L
Hááát én mocskos sokára vesztettem el, már-már rámfogták, hogy talán a fiúkat szeretem.
Sőt, amikor még nem feküdtünk le és az anyósjelöltemnek meséltem el azt hogy még senkivel sem voltam, nos látni kellett volna az arcát:, hogy hogy bírtam ennyi ideig, alig hitte el... :-)
Nos nem ez volt az életcélom..., én mással ba.s.ztam el az időmet, amit nem is bántam meg soha, nameg van nekem kezem is, annak nem kell udvarolni, és nem kell moziba sem vinni... :-)
Aztán néhány év múlva elhagyott a csaj, de a kezem azóta sem... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!