Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, van olyan köztetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, van olyan köztetek aki tiszteletből, rajongásból feküdt le érfival/nővel? Gondolok itt tanárra, művészre, híres emberre, szóval akire felnéztek, csodáltok. Milyen érzés volt, megbántátok-e később? Hány évesek voltatok? Várom a sztorikat!

Figyelt kérdés
2019. jan. 5. 05:44
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Ha valakivel lefekszem az azért van mert kívánom, nem azért mert tisztelem.
2019. jan. 5. 05:49
 2/9 anonim ***** válasza:
22%
Ryan Goslinggal találkoztam anno mikor itt volt és forgatta az új Szárnyas Fejvadászt. Egy Spárban állt előttem. Akartam is kérni egy autogramot, de aztán arra gondoltam hogy jobb lesz ha inkább nem tartom fel a sort. Erre ő váratlanul szembefordult velem és annyit mondott hogy “Like youre doing it now?” Erre persze köpni nyelni nem tudtam, ő pedig az arcomtól pár centire ismételgette hogy “huh? huh? huh?” miközben a kezeivel szórakozott mint egy elmerokkant. Aztán amikor ő következett a sorban, egyszerűen tovább sétált a kezében vagy 15 Milky Way csokival. Persze Margitka a kasszás nem ma jött le a falvédőröl, és udvariasan odaszólt hogy “Azt ki kéne fizetni hallja?” Ryan úgy csinált először mintha nem hallaná, de aztán megfordult és letette a csokikat a pultra. Margitka beszkennelt egy csokit aztán ahogyan láttam, megpróbálta felszorozni 15-tel az árat. Csakhogy Ryan nem hagyta és arra kérte hogy szkennelje be egyesével a csokikat, hogy elkerüljünk bármiféle “elektronikai infinanciát”. Aztán megfordult és rám kacsintott. Mikor Margitka mondta neki mennyibe kerül, csak nagyokat ásított.
2019. jan. 5. 06:40
 3/9 A kérdező kommentje:
2/2: :D
2019. jan. 5. 07:03
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem volt
2019. jan. 5. 12:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Egy foglalkozással nem tudsz lefeküdni. Mikor dugtok, csak egy ember. Ebből indulj ki.
2019. jan. 5. 20:32
 6/9 anonim ***** válasza:
90%
A popzenekarok tagjai tudnának mesélni. A rajongó kiscsajok bizony hogy csodálatból, rajongásból bújnak a zenészek ágyába. Az LGT "Ő még csak most 14" c. száma a valóságot tükrözi.
2019. jan. 5. 20:47
 7/9 anonim ***** válasza:
91%

Igen, de tudod az olyan "Sztifler mamája" eset. :D Mikor a rajongó kislány mondja, hogy "ó LGT dobosa, ó LGT gitárosa" és akkor a végén szólnak neki, hogy már a roadoknál járunk.

Volt egy ismerősöm, annak a húga dicsekedett azzal, hogy megdugta a Kasza Tibi tesója. Fogalmam sincs ki az. Ezután elmentek egy koncertjükre, a csaj integetett meg mosolygott hogy heló eljőtt megnézni, a pasi meg úgy köszönt vissza rá mint egy idegenre. Nekem csak elmesélték a sztorit, de már az is halál kínos volt. Képzeld el, hogy valakinek az egy szint az életében, hogy megrakhatta egy fazon csak mert az a színpadon állt.

Amúgy szoktam ezen gondolkodni, hogy az is szar lehet mikor sosem derül ki, hogy a másik akkor is dugna veled ha csak a buszon ülve látna... szóval így az első 150 jelentkező után biztos felmerül ez a kérdés másokban is.

2019. jan. 5. 21:46
 8/9 A kérdező kommentje:
2/7: ez Krúbi sztorija, ejj de gyenge vagy...
2019. febr. 20. 13:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez egy copy pasta
2019. febr. 20. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!