Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mások is éreztek már így?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mások is éreztek már így?

Figyelt kérdés
Egy ideje együtt vagyunk a párunkkal és pár napja megtörtént az első együttlét. Mindennél jobban szeretem őt és semmi pénzért nem hagynám el de egy olyan problémába ütköztem hogy számomra kicsi a nemi szerve. Szeretném leszögezni hogy vele vesztettem el de olyan könnyen kitágultam hogy a végére semmit nem éreztem... teljesen átlagos mérete van (15 cm hosszú/13 cm kerület). Az első fél órába még élveztem de a végére már egyszerűen nem... másnál is volt már ilyen? Ti megmondtátok a párotoknak?
2019. febr. 10. 20:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kedves vékonypötsű rém , ezt direkt azért írtam hogy kibukj 🤪 nő nem méregeti a partnere farkának a kerületét és főleg nem hibáztatja miatta ....

Amúgy nekem is csak 15cm a kerülete így megértelek hogy aggódsz miatta. Sajnos a vékony kis mérettel nem lehet mit kezdeni, fogadd el és ne írj ki kamu kérdéseket .

2019. febr. 11. 00:26
 12/12 anonim ***** válasza:

Hogy ezt nem lány kérdezte meg az biztos.

Honnan tudnád ennyire pontosan a férfi méreteit? Meg amúgy is...100% kamu kérdés.

2019. febr. 11. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!