Mikor kezdődnek a terhességi tünetek? 5. hétben "járok", de még semmit sem tapasztalok, csak alhasi ici pici görcsöket pár másodpercig és kíváncsi vagyok mások ekkor már éreztek-e valamit vagy mikor éreztek?
Köszönöm szépen mindenki válaszát ! :)
Hát szívesen gyarapítanám a nem volt semmi rosszullétem táborát :) DE majd kiderül, remélem minden rendben lesz az a legfőbb, mert a kis aggodalom bennem van, de ez szerintem mindenkiben.
Szia! Én is 5+4-nél tartok, különösebb tünetek nélkül. Engem is aggaszt, de holnap megyek UH-ra,és remélem, meg fog nyugtatni a doki, hogy minden rendben van!
Annyit érzékelek csak, hogy hol jobban, hol kevésbé feszülnek a melleim, éjjel min. 3x kelek pisilni, ma délelőtt szédelegtem egy kicsit, és időnként pár percre begörcsölök.
Óóó nem riogatsz :) lehet persze egy hét múlva már akár minden létező is előjön rajtam.. zsákbamacska még ez nekem. Gyömbéres teát iszogatok, de máár minimum 2 hónapja, nem monst kezdtem mióta + tesztem lett :)))... olvastam, hogy terhességi rosszulléteket az enyhiti, lehet ez is közrejátszik nekem ?! Kitudja :)
Kedves utolsó ... nah ez ám az együttérzés!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!