Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is szomorú, hogy nincs párja?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok és jó pár éve nincs fiú az életembe, és már nagyon hiányzik egy erős férfikar ami átölel, és itt van nekem:( Más is érez hasonlóképpen? :/2019. febr. 9. 23:56
1/14 anonim válasza:
Sokszor tiszta depi vagyok, hogy nincs mellettem egy leányzó, akit szeregethetek...😕
20/f
3/14 anonim válasza:
Nem vagyok kimondottan szomorú, csak magányos.
4/14 A kérdező kommentje:
#2 Szappanopera gyanus?🙄😀
2019. febr. 10. 00:23
5/14 anonim válasza:
Pontosan
Egyszerűen már tocsog a nyalban
6/14 anonim válasza:
Ambivalens. Persze, valamilyen szinten vágyok rá, de amúgy nem tudnék most kapcsolatban lenni. Szóval koncentrálok másra :D
8/14 anonim válasza:
Én ki csattanok a boldogságtól, hogy nincs párom.
Valószínűleg a sok rossz tapasztalat miatt erzemigy.
De pl anno 20 évesen se esett szarul éltem kicsi életem.
Jó Tudom közeledik az a fránya Bálint-nap és mindenki szerelmes meg andalog stb stb... Neked meg nincs pasid akivel túrbékolhatsz eme romantikus napom mint egy szép gerle pár tudom-tudom nagyon gané érzés ,úgy érzed kitolt veled az élet... De fel a fejjel Csajszi, nézd a dolog jó oldalát. 15.-től Akciós lesz minden csokoládé, bombon, desszert 🤗🤗🤗
N
9/14 anonim válasza:
Hell no
21 eves vagyok, kb 5 eve nincs baratnom, es soha nem voltam ilyen boldog
10/14 anonim válasza:
Én férfiként vagyok így! A nők nem akarnak ismerkedni hiába írkálok nekik. Ha van itt olyan lány aki tényleg komolyan gondolja az írhat privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!