Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tud kielégíteni a párom, hogyan tovább?
Figyelt kérdés
2 év után bevallottam a páromnak, hogy szex közbe nincs orgazmusom. Csak ha maszturbálok akkor tudok elélvezni.
Azóta vannak próbálkozások jobban figyel, de nem tudok ráhangolódni.
A szex jó nagyon szeretem vele, de nem megyek el.
Az hogy nem figyelt elégge rám vagy nem tudta, hogy nem megyek el most lényegtelen. Ugyanis soha nem mondtam neki hogy valamit máshogy csináljon es ő abba a tudatba volt hogy tökeletesen kielégített. ( az előző párommal se ment, de neki nem is mondtam el)
Lehet hogy annyira sajat magamhoz szoktam, hogy mással nem is tudok?
2019. febr. 9. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!