Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek el tud aludni egy ágyban két ellenkező nemű ember anélkül, hogy szexelnének?
Figyelt kérdés
Főleg úgy, hogy egykorúak.2019. febr. 7. 14:27
22/25 anonim válasza:
Igen, jómagam próbáltam. Mivel a csajnak barátja volt meg minden, így hát szigorúan csak aludni feküdtünk le egymás mellé, mivel valami táborféle volt, egyszerűen nem volt hova letedd magad :D Így alap volt, hogy nem fogom ott megdugni, főleg hogy vagy 10-en voltak a szobában. De azt bizony nem bírtuk ki, hogy ne fogdossuk össze-vissza egymást, meg úgy is ébredtem hogy ölelkezünk... 20 évesek voltunk akkor :D
23/25 anonim válasza:
Igen! Ilyen ez egyik exbarátnőm. Néha összefutunk egy "görbe estére", azaz kiöntjük egymásnak a lelkünket, borozgatunk, megnézzük kedvenc filmjeink egyikét, és teljesen szexmentesen egymás mellett alszunk.
f/46
24/25 anonim válasza:
Szomorúan halljuk 20-as. Miért taszít a szex? Van rá valami indokod/magyarázatod?
Amúgy simán lehet, hogy férfi+nő együtt alszanak és tényleg csak alszanak. (és persze nem rokonok, mert nyilván nem arról szól a kérdés)
25/25 anonim válasza:
Nekem volt ilyen, buli utan mindenki a hazi gazdanal aludt, en egy csajjal aludtam a nappaliba
Eletembe akkor talalkoztam vele eloszor, es este is mas fuzte vegig, egymashoz se szoltunk egy szot se..
Aztan egyikunk se birt elaludni, szep lassan ossze bujtunk valahogy, egy szo nelkul megvolt minden aztan😂
Szoval nemhiszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!