Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek el tud aludni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek el tud aludni egy ágyban két ellenkező nemű ember anélkül, hogy szexelnének?

Figyelt kérdés
Főleg úgy, hogy egykorúak.
2019. febr. 7. 14:27
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
12%

9es ez csak kifogás

Ismerek olyan pár akik több mint 15 éve együtt vannak 4 gyerekük van és héti minimum 2x élnek szexuális életet . Szóval az évek mef a gyerekek száma nem indok arra ,hogy ne legyen szex

2019. febr. 7. 14:45
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

"Mert én egy gyenge nő vagyok aki küzd de te lenyomsz két akkora sallert hogy kifekszem onnantól kezdve meg szabad préda vagyok..."

Megkérlek téged és minden hasonlóan gondolkodó nőt, hogy ne gondoljátok azt magatokról, hogy ti gyenge nők vagytok. Ne alárendeltként, gyengébb emberként gondoljatok magatokra, amikor egy férfival hasonlítjátok össze magatokat. Független és erős nők vagytok, ha nem érzitek még így, akkor tanuljatok meg azzá válni lélekben. És nem kell félni a férfiaktól, hiába tűnnek nagyobbnak és erősebbnek, ők azt gondolják a nőkről, hogy gyengék és védtelenek, valamint képtelenek megvédeni magukat, szabad prédák. Menjetek el valamilyen küzdősportot tanulni, ha az több önbizalmat ad nektek. A férfiak nem számítanak arra, hogy egy nő tudja, hova kell ütni és arra se, hogy ütni fog. Gyakorlott küzdősportoló nők pillanatok alatt földre tudnak vinni egy férfit. Mire észbe kap már a földön van.

2019. febr. 7. 14:47
 13/25 anonim ***** válasza:
Azért a heti minimum 2 és kérdésben említett helyzet is elég messze áll egymástól. Mi is szexelünk, persze, de már korántsem annyit, mint korábban.
 14/25 anonim ***** válasza:
#8 a miért egy ágyban kérdésre azért van válasz, ha nincs más megoldás mondjuk. Nekem pl volt olyan, hogy elmentem buliba, de vidékről mentem fel haveri társasághoz, az egyik haverunk szintén vidékről jött, az egyik barátunk meg felajánlotta, hogy aludhatunk nála, hogy ne kelljen hamar lelépni, de vendégágyként egyszem kihúzhatós kanapéja volt, a haver mondta, hogy nem gond alszik a földön, de én mondtam neki, hogy felőlem aludhat mellettem ha nyugton van,mégiscsak kényelmetlen a földön és nem akartam hogy szenvedjen. Szóval vannak ilyen esetek.
 15/25 anonim ***** válasza:
Többször is megesett,a legjobb baràtommal,hogy együtt aludtunk,ellenkező neműek vagyunk,de ő meleg...
2019. febr. 7. 14:51
 16/25 anonim ***** válasza:

Szerintem ez csak akkor kivitelezhető ha nem vonzódnak egymáshoz.

De ha mindketten vonzónak találják a másikat akkor lesz ott több is

L

2019. febr. 7. 15:02
 17/25 anonim ***** válasza:
El, én is eltudtam. Nem mindenki vonzódik mindenkihez. Jó, lehet, nem volt egyszerű, de a pasik nem erőszakolták rám magukat meg semmi, tiszteletben tartották a barátságot vagy, hogy nem akarom, de az se baj, ha nem jöttem be nekik, és azért
2019. febr. 7. 15:08
 18/25 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet. Még akkor is, ha fiatalok és mindkettő vonzódik a másikhoz. Csak megbeszélés kérdése. Bizonyos helyzetekben még poén is. Mondjuk mikor másnap elmesélik a haveroknak vagy a suliban, vagy mittomén, hogy együtt aludtak. Aztán lehet találgatni, hogy volt-e akció. Persze ma sokan azt gondolják, hogy náná, hogy volt, nem a bárányokat számolták. És ebben akkor az a poén, hogy mégse volt.
2019. febr. 7. 15:16
 19/25 anonim ***** válasza:

Igen. Tapasztalat.

Bár a srác bepróbálkozott de én nem vonzódtam hozzá.

2019. febr. 7. 15:25
 20/25 anonim ***** válasza:
Igen. Már az összes haverommal aludtam együtt de senkivel nem feküdtem le. A gondolat is taszít. 18/L
2019. febr. 7. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!