Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyivel jobb egy izmos pasival szexelni?
Parom egy kicsit mackosabb alkat, nem kover de nem is sportos tipus.
Mennyivel jobb es sportos ( de nem agyon kigyurt) pasival szexelni?
Miben varhato kulonbseg?
18/L
Volt osztalytars volt. Regota szemrzgettunk egymassal de most teljesedett be a dolog.
Egyszeruen frenetikus volt.
Feljott es tudtam hogy itt ma en meg leszek basz akarom mondani szeretgetve :D
Letepert, letepte a ruham es szanaszet...
1 oran at birt elvezes nelkul de ugy hogy egyik pozbol mentunk a masikba. Else hittem hogy egy ferfi ennyit birhat. En vagy 4x elelveztem alatta. Utana o elvezett egy hatalmasat velem egyutt. Kozos zuhany es visszabujtunk az agyba. Aztan azt latom hogy bontja a kovetkezo ovszert ki. Nezek ra majd megszolal: nem gondoltad hogy ennyivel meguszod. Hajnal 4ig szeretkezes es dugas felvaltva.
Osszebujva aludni delben szeretkezessel zarni a dolgot...
Az a baj hogy 22 eves koromig kellet erre varnom.
Alig varom az osszekoltozest.
Koszonom az epito kommenteket mindenkinek! :)
hát..gratulálok!vagymi. De komolyan.
Igaz, hogy én ennyi idősen ezeket átéltem, de fiatal vagy,e z kell neked, és később neked se ez lesz ennyire első szempont, de így nagyon megértem, és jobb, mintha bent ragadtál volna abban a kapcsolatban.
Összeköltözés egy szex után?
Én pozitív hozzáállású ember vagyok de hidd el, mivel az olyan mint ő többet megkaphat, nem olyan biztos, hogy megéred azt a pillanatot.
Jó lenne ha eldöntenéd,hogy 18 éves vagy 22 éves.
Kamu....
37:
Hagyd már, csak összekeverte a 2 kamuprofilját 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!