Mennyivel jobb a Samsung Galaxy A5 (2016), mint az A3 (2016)? (többi lent)
Az A5 jobbnak tűnik:
2GB RAM van benne szemben az A3 1,5GB-jával, szóval ha az A5 akad, akkor az A3 is akadni fog. A fenti linken a méreteket is megtalálod, az alapján ki tudod próbálni, melyik mekkora (pl. kivágod egy kartonlapból). Ha sokat videózol, netezel, akkor jobb a nagyobb kijelző. Nézzél hozzá valamilyen strapabíróbb tokot, mint pl. ez:
Vagy ha extrakétbalkezes vagy, akkor valami ilyeneket:
Köszönöm a válaszokat, de az, hogy néha belassul, elvileg az ujjlenyomatolvasó miatt van, amiről azt mondják, az A3-ban sokkal jobb, és az nem is szokott lelassulni emiatt.
Itt a link a videóhoz, ahonnan szedem ezt: https://www.youtube.com/watch?v=pOFFTPsXlK8
En 13 vagyok es A5 16om van. Egy kicsit nagy...egy kezzel nem nagyon lehet rajta irni...de vidit nezni az álom 😍
A RAMot tenyleg eszi de en amikor belepek akkor mindig "kitakaritom". Es akkor jo.
En most karira kaptam, en is sokat gondolkodtam hogy melyik l3gyen...
Az A3nak sem olyan durvan keves az a 1.5GB ram, mert annak ugye kisebb a kijelzoje ezert nem hasznal olyan sokat.
A kamerajuk ugyanolyan. Nagyon szep kepeket csinal😍
Az A3ba nincs ujjlenyomatolvaso az A5be van, de nem valami jo...altalaban mindig csak masodikra vagy harmadikra veszi be az ujjamat...
En nagyon szeretem az A5ot!!! Megeri nagyon jo telo! Es ha minden igaz akkor hamarosan erkezik az egesz A szeriara (szoval az A3ra is) az android 7.0 Nougat frissites.
Remelem segitettem 😉
Ha meg van valami kerdesed nyugodtan irj...mert szinte mjndent tudok rola mert ilyen ""telefonmániákus"" vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!