Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyivel jobb egy izmos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyivel jobb egy izmos pasival szexelni?

Figyelt kérdés

Parom egy kicsit mackosabb alkat, nem kover de nem is sportos tipus.

Mennyivel jobb es sportos ( de nem agyon kigyurt) pasival szexelni?

Miben varhato kulonbseg?

18/L

2019. febr. 6. 20:57
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
39%

Micsoda fogalmatlanok vannak itt. :D

Mit nem bírnak a pici pocakkal rendelkezők a gyúróspistákhoz képest? Hagyjatok már, ez nem hegymászás, hanem szex. Egy nőt pedig érzéssel kell kefélni, nem tiszta erőből 100%-on pörögve. A sok fiatal kommentekből süt a tapasztalatlanság.

29F

2019. febr. 7. 07:55
 22/43 anonim ***** válasza:
58%
21-es az lehet, de a legtöbb póznál a férfinek tartania kell magát sőt van amikor még a partnerét is. Na most, ha a pasi 100 kg háj akkor ez nem fog menni neki csak rövid ideig, az izmos meg simán tartja magát órákig is ha kell.
2019. febr. 7. 08:27
 23/43 anonim ***** válasza:
70%

"Egy nőt pedig érzéssel kell kefélni, nem tiszta erőből 100%-on pörögve."

Ja, és az meg a másik, hogy sok nő szereti a durvább szexet, ahol igenis erősebben és gyorsabban kell teljesíteni. Nem mindenki csak a romantikus, lassú szexet kedveli.

És egy durvább szexnél igenis sokkal előbb kifullad egy kövérebb ember, mint egy izmos.

2019. febr. 7. 08:34
 24/43 anonim ***** válasza:
100%

Csak jó, hogy minden kemény.

De olyan is bírta még fizikailag, aki nem kigyúrtabban izmos, hasa sincs úgy, csak nem izmos, átlagos.

A pocis meg passz, mert elment 2 perc alatt, 2. talit meg nem akartam más okok miatt

2019. febr. 7. 08:46
 25/43 anonim ***** válasza:
62%
Azért azt megnézném hogy egy kövér ember missziónárius pózban 1 óra hosszat megállás nélkül keményen dug.
2019. febr. 7. 08:57
 26/43 anonim ***** válasza:
85%
Én nem csak kövért, de bárkit megnéznék, aki "1 óra hosszat megállás nélkül keményen dug".
2019. febr. 7. 09:26
 27/43 anonim ***** válasza:
89%
Több mint öt éve vagyok a párommal sportos alkat vagyok a párom 54-kiló napi hogyha megtehessük többször is szeretkezünk 3,4,ötször is. Szeret feljönni a karomba az a kedvence akár fél órát is szoktunk ebben a pózban. De bármilyen póz jöhet.
2019. febr. 7. 17:03
 28/43 anonim ***** válasza:
100%

"10 perc utan erossen izzad es liheg. Meg pl engem zavar cumizasnak hogy a hasa ott van a farkanal..."

Fúj b+! Komolyan ennyire igénytelen vagy te is hogy ezt elviseled?

2019. febr. 8. 01:06
 29/43 A kérdező kommentje:

Jelentem 100x, de inkabb 1000x jobb volt.

Egesz vegig remegtem, srac egyik menetet birta a masik utan.

Es az a test. Atyaeg...

2019. febr. 11. 22:45
 30/43 anonim ***** válasza:
100%
Ugye szakítasz drágám a pároddal? Ha már megcsaltad...
2019. febr. 11. 23:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!