Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyivel jobb egy izmos pasival szexelni?
Parom egy kicsit mackosabb alkat, nem kover de nem is sportos tipus.
Mennyivel jobb es sportos ( de nem agyon kigyurt) pasival szexelni?
Miben varhato kulonbseg?
18/L
Micsoda fogalmatlanok vannak itt. :D
Mit nem bírnak a pici pocakkal rendelkezők a gyúróspistákhoz képest? Hagyjatok már, ez nem hegymászás, hanem szex. Egy nőt pedig érzéssel kell kefélni, nem tiszta erőből 100%-on pörögve. A sok fiatal kommentekből süt a tapasztalatlanság.
29F
"Egy nőt pedig érzéssel kell kefélni, nem tiszta erőből 100%-on pörögve."
Ja, és az meg a másik, hogy sok nő szereti a durvább szexet, ahol igenis erősebben és gyorsabban kell teljesíteni. Nem mindenki csak a romantikus, lassú szexet kedveli.
És egy durvább szexnél igenis sokkal előbb kifullad egy kövérebb ember, mint egy izmos.
Csak jó, hogy minden kemény.
De olyan is bírta még fizikailag, aki nem kigyúrtabban izmos, hasa sincs úgy, csak nem izmos, átlagos.
A pocis meg passz, mert elment 2 perc alatt, 2. talit meg nem akartam más okok miatt
"10 perc utan erossen izzad es liheg. Meg pl engem zavar cumizasnak hogy a hasa ott van a farkanal..."
Fúj b+! Komolyan ennyire igénytelen vagy te is hogy ezt elviseled?
Jelentem 100x, de inkabb 1000x jobb volt.
Egesz vegig remegtem, srac egyik menetet birta a masik utan.
Es az a test. Atyaeg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!