Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyivel jobb egy izmos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyivel jobb egy izmos pasival szexelni?

Figyelt kérdés

Parom egy kicsit mackosabb alkat, nem kover de nem is sportos tipus.

Mennyivel jobb es sportos ( de nem agyon kigyurt) pasival szexelni?

Miben varhato kulonbseg?

18/L

2019. febr. 6. 20:57
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
95%

Ezek az önhirdetök a legnagyobb kamuk.

Amúgy erre mondják hogy qurva:)

2019. febr. 6. 21:28
 12/43 A kérdező kommentje:

Reggel 8tol delutan 4ig? :D

Az mondjuk mar valami.

A szex onmagaba nem rossz vele. Csak mondjuk 10 perc utan erossen izzad es liheg. Meg pl engem zavar cumizasnak hogy a hasa ott van a farkanal...

2019. febr. 6. 21:31
 13/43 anonim ***** válasza:
27%
Látszik hogy agyhalott vagy :D tipikus üresfejű.
2019. febr. 6. 21:44
 14/43 anonim ***** válasza:
72%
tovább bírja tartja a tempót és nem feltételn jobba szexben de jobb lehet hisz nem fáradt annyira el és nem rest kényeztetni nyelvvel kézzel.
2019. febr. 6. 21:49
 15/43 anonim ***** válasza:
100%
Bakker, de akkor miért jöttél össze vele, ha nem jönnek be az ilyen nagy belű, izzadós, mikropéniszű csávók? Mondjuk a mozgástól egy idő után mindenki leízzad, ahhoz nem kell kövérnek lenni.
2019. febr. 6. 22:00
 16/43 anonim ***** válasza:
62%
Szegény nem tudja hogy bármily nemű testmozgás, verejtékezéssel jár, neki ezt még mondani kell, kisbaba még.
2019. febr. 6. 22:08
 17/43 anonim ***** válasza:
100%
Az esetleg nem zavar, hogy nyög szex közben? :D
2019. febr. 6. 22:34
 18/43 anonim ***** válasza:
100%

Nos, én nem igazán voltam kifejezetten kövér vagy nagyobb súlyfelesleggel rendelkező férfival, de olyannal már voltam, aki egy picikét husis volt, de még izmosnak vagy átlagosnak mondható. Olyan nagy különbséget abban nem éreztem, hogy meddig bírja, meg amúgy az izzadás tényleg minden aktusban megfigyelhető. Azonban számomra sokkalta vonzóbb egy izmos váll látványa szex közben, egyszerűen vadító, így én is odaadóbb tudok lenni a szexben, az én odaadásom a partneremét növeli meg, tehát kölcsönhatásban van egymással, és ettől lesz olyan igazán jó a szex. Egyszerűen esztétikusabb és jobb megérinteni, ami valljuk be sokat számít. :)

20/L

2019. febr. 6. 23:38
 19/43 anonim ***** válasza:
16%

Jobban bírjúk, tovább a ráadás az mindig ott van nem marad el persze közben ez nekem személyszdrint egy jó edzésnek is számit. És így hogy teljes mértékben én uralom a testem legapróbb mozzanatát is légzés stb. Nem izzadom csak ha nagyon magasra veszem a tempót amit mondjuk a harmadik szeretkezésünk végén szoktam.

26\F

2019. febr. 6. 23:44
 20/43 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom,én eleve nem tudnék lefeküdni olyannal,aki nem sportos.

Ha az érzés számít neked,akkor mindegy a külseje.

Akinek a csomagolás jobban számít,az meg elfogadja,ha sz-rabb is.

2019. febr. 7. 05:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!