Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit kell tenni egy lánynak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell tenni egy lánynak, hogy ügyes legyen az ágyban?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok és szűz. Eddig nem éreztem azt, hogy szexelni akarnék de most van egy barátom és érzem, hogy lefeküdnék vele. Úgy tudja, hogy nem vagyok szűz. Mit csináljak, hogy jó legyek az ágyban?
2019. febr. 6. 09:38
 1/6 anonim ***** válasza:
16%

miért hazudtál erről? akkor legalább dugj fel valamit amivel tényleg átszakítod a szűz hártyádat, mert eléggé fájni fog így... (és ezt se csak ágy szárazon uccu neki módon!)

lágyabb vagy vadabb szexet akartok összehozni?

2019. febr. 6. 09:40
 2/6 anonim ***** válasza:
70%

Első válaszoló: te nagyon hülye vagy.

Vagy szűz vagy te is.

2019. febr. 6. 09:54
 3/6 Boszorkány_ ***** válasza:
100%
Számolj be róla neki, mindkettőtöknek ez a legjobb. Nehéz lesz, mert elhazudtad.
2019. febr. 6. 10:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A legnehezebb dolog nem jónak lenni az ágyban, hanem az első ilyen komoly témát érintő hazugságodat kimagyarázni és az ő bizalmát helyreállítani!

Komolyan miért ciki manapság 15 éves kor felett szűznek lenni? 25 éves kor felett sem ciki, a szűzhártyád meg lehet hogy meg sincs (tornától, úszástól, tampontól, lovaglástól átszakadhat, ha meg masztiztál is előtte, akkor meg főleg).

Mondd meg neki szépen, hogy féltél mit szólna hozzá hogy szűz vagy ezért nem merted bevallani. Aztán majd meglátod mi lesz.

(Amúgy mit gondoltál, mit fog szólni mikor véres lesz az óvszer vagy a lepedő alattatok? Rögtön orvoshoz küldene ha figyelmes, hogy biztos felsértett benned valamit.)

2019. febr. 6. 11:50
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj mondjuk azzal, hogy őszinte vagy. Az aztán marha jó lesz neki is, hogy nézheti a szenvedésed. Mert hidd el, rohadtul szar lesz, köszönhetően a hazugságodnak. Teljesen másképp kell bánni egy szűz lánnyal,mivel nem tud róla, ne csodálkozz, ha jól megrak, aztán meg csak les, hogy miért visítasz. Én is 20 felett vesztettem el, de megmondtam a barátomnak, hogy szűz vagyok. Ujjaztam magam korábban, a szűzhártyám sem volt meg, és még így is eléggé feszített, mikor először berakta, és nagyon gyengéd, óvatos volt. A pasid viszont így nem fog óvatoskodni, mert fogalma sincs róla, hogy kellene.
2019. febr. 6. 18:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Elmondtad végül?
2019. szept. 1. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!