Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit kell tenni egy lánynak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell tenni egy lánynak ahhoz, hogy ne legyen "farönk" az ágyba?

Figyelt kérdés
2018. dec. 10. 22:54
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem ha nem vagy prud és élvezed a szexet akkor magától jön. Én pl szoktam mozgatni a csipom egy picit akkoris ha én vagyok alul, nyilván beleelem magam és ez is imponáló egy pasinak. Meg néha legyél te is felül szerintem, de ez tényleg magától jön
2018. dec. 10. 22:55
 2/8 anonim ***** válasza:
54%
Legyel te is felül meg mozgasd a csipod meg ilyenek
2018. dec. 10. 22:59
 3/8 Rockarc ***** válasza:
55%

Ha elvezni akarod a sexet, akkor menni fog magatol is, mert ugy mozogsz, hogy jo legyen neked. Es akkor maris nem vagy faronk. Sok sikert!

42F

2018. dec. 10. 23:02
 4/8 anonim ***** válasza:
18%
Kapdb be jo melyen es enged meg segbe 😁😁😁
2018. dec. 10. 23:05
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
ez póz függő
2018. dec. 10. 23:15
 6/8 anonim ***** válasza:
91%

Lehet kicsit hosszú lesz, saját tapasztalaimból ami nekem tetszik ilyen téren

1. Első, és legfontosabb, legyen meg az érzelmi háttér, vonzódás.. Igazából ez legtöbbször már adja azt is, hogy nem leszel farönk :)

2. Még ruhában legyen aktív, simogasson, nyúljon hozzá nyuodtan, boxeren keresztül, nyúljon be boxerbe, csókolgassa a nyakát/mellkasát

3. Előjátéknál ő is legyen aktív! Szerintem pl nagyon izgató, amikor egyszerre csináljuk egymásnak. De lehet felvátlva is. Találkoztam olyan lánnyal, aki nagyon passzív volt ebben (imádta, ha csináltam neki, de ő kétszer hozzámért,ennyi, és várta, hogy csináljam én), és amúgy sokan azt hiszik, hogy a pasi órákig tud állni anélkül, hogy őt is izgatnák.

4. Vannak azok a pózok amikben a nőnek van jobban mozgási lehetősége, azt ki kell használni. Lovaglásnál sem csak fel-le lehet mozogni. Ki kell próbálni sok különböző dolgot, és ilyenkor is lehet aktívnak lenni kezekkel, mellkas simi, ha a srác a melledre/fenekedre teszi a kezét, akkor megmarkolni a kezét, erősebben magadhoz szorítani.

5. Szerintem sok póznál nagyon szexi, ha az elején a nő segít kézzel behatolni. Lovaglónál mindenképp, de pl sima misszionáriusnál is nagyon jó tud lenni.

6. Szex közben magadhoz nyúlsz.

7. Ahol nem tudsz sokat mozogni, ott a kezeddel legyél aktívabb.

8. Ne fogd vissza magad. Ha karmolni akarod a hátát, karmold. Ha nyögni, nyögj, ami jól esik.

9. Nekem bejön ha sok csók van közben, és nyak/mellkas/hát puszik.

2018. dec. 10. 23:27
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon tettszett amikor egy nő tíz-húsz lökésre felemelte a csípőjét(a hüvelye kapott csak ingerlést)aztán leszorította aztán megint fel,így játszott a puncijával,azóta sem találkoztam ilyen nővel.Minden lökésre nyögött egy halkat.
2018. dec. 11. 00:03
 8/8 anonim ***** válasza:

1: élvezni

2: minden más jön utána

2018. dec. 11. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!