Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb lánynak a barna hajú srácok jönnek be?
Tudom, hogy nem a haj a döntő, de valamelyest csak meghatározza a vonzalmat. Úgy vettem észre, hogy a legtöbb lánynak a barna hajú fiúk tetszenek pl a szőkékkel szemben. Persze kivétel biztos, hogy van. Nektek mi jön be ilyen téren?
Kort írjatok, ha gondoljátok:)
Jajj szegény kérdező, hát neked még mesét sem olvastak?? Szőke (kék szemű) herceg fehér lovon (Ford Mustang megteszi), és az sem baj, ha ki vagy gyúrva.
Legyél romantikus, legyen sok időd a kapcsolatra, de az ágyban marcangold szét.
Én a barna haj/barna szem párosításért vagyok oda.
A szőkéket, vöröseket meg sem nézem, mint pasikat.
36 év alatt egyetlen szőke vagy vörös hajú pasim sem volt
Alapesetben a barna haj jön be, a férjem is sötét hajú. De voltam szerelmes szőke hajú férfiba is. Az arcával együtt az összbenyomás lesz a döntő.
És eddig életemben csak 2 olyan srácot/férfit láttam a való életben, akiket én 10/10-esnek tartanék külsőre. Az egyik történetesen sötétszőke volt, a másik középszőke. Őket csak futólag láttam (egyiket például vonaton), nem volt közöttünk ismeretség, se flört. Csakis azért emlékszem rájuk, mert számomra tényleg iszonyú jól néztek ki.
37N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!