Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakat kérdezném, nektek milyen igényeitek vannak az ágyban?
A kérdésemet az ihlette, hogy nagyon szerencsétlennek érzem magam a szexualitás terén. Kezdeményező vagyok, odaadó, gyakran van igényem minőségi együttlétre, de valahogy egyik partneremtől sem kaptam meg ezt soha. Legtöbbnek annyi volt a szex, hogy beteszi, pár perc és vége.
Szeretném tudni, nektek van igényetek csókra, simogatásra, orális kényeztetésre és hasonlókra, ami szerintem a normális szexualitás velejárója lenne? Vagy ezeket elfelejthetem? Mert azoknak az embereknek, akikekkel együttvoltam, teljesen természetes volt az, ahogy ők csinálták, teljesen rendben volt a pár perces, felvezetés-levehetés nélküli valami.
Érdekelne, hogy csak szerencsétlen voltam, vagy általános az, hogy emberek beérik ennyivel?
Hát akkor ez lehet a baj. Sajnos nem mindenki gondolatolvasó, hiába vagy te az.
Ha nem mondasz ki dolgokat, lehet az életben nem jönnek rá emberek. Szerintem próbáld meg kifejezni magad, sokat segíthet...
A kérdező szerintem teljesen értelmesen leírta és megfogalmazta már a legelején is, hogy mit várna el egy szeretkezéstől.
De ne felejtsük el, ez itt a gyakorikérdések.hu! Itt sokaknak nem megy a szövegértés, sőt ahogy elnézem, a szex sem nagyon...
Illetve pont ez az. Ugyanis van különbség szex és szeretkezés között. Egy komoly kapcsolatban az lenne az alapvető, amit a kérdező leírt. Tehát nem ötperces, gépiesített menetek lezavarása, hanem:
hosszas kényeztetés,
több póz kipróbálása,
akár több menet egymás után, pihikkel, beszélgetéssel vagy nyalakodással,
hosszú, fincsi előjáték,
és a többit a fantáziára és az egyéni igényekre bíznám.
De szerintem ez az ALAP.
Az, hogy a kérdező pont ilyen faszikat fogott ki, hát az nem túl szerencsés, de ne add fel. Némelyikük tényleg lúzer az ágyban, és az ilyet ÉN IS KIDOBNÁM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!