Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiakat kérdezném, nektek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiakat kérdezném, nektek milyen igényeitek vannak az ágyban?

Figyelt kérdés

A kérdésemet az ihlette, hogy nagyon szerencsétlennek érzem magam a szexualitás terén. Kezdeményező vagyok, odaadó, gyakran van igényem minőségi együttlétre, de valahogy egyik partneremtől sem kaptam meg ezt soha. Legtöbbnek annyi volt a szex, hogy beteszi, pár perc és vége.

Szeretném tudni, nektek van igényetek csókra, simogatásra, orális kényeztetésre és hasonlókra, ami szerintem a normális szexualitás velejárója lenne? Vagy ezeket elfelejthetem? Mert azoknak az embereknek, akikekkel együttvoltam, teljesen természetes volt az, ahogy ők csinálták, teljesen rendben volt a pár perces, felvezetés-levehetés nélküli valami.

Érdekelne, hogy csak szerencsétlen voltam, vagy általános az, hogy emberek beérik ennyivel?

2019. febr. 5. 16:18
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
32%

Hát akkor ez lehet a baj. Sajnos nem mindenki gondolatolvasó, hiába vagy te az.

Ha nem mondasz ki dolgokat, lehet az életben nem jönnek rá emberek. Szerintem próbáld meg kifejezni magad, sokat segíthet...

2019. febr. 5. 18:02
 22/23 anonim ***** válasza:

A kérdező szerintem teljesen értelmesen leírta és megfogalmazta már a legelején is, hogy mit várna el egy szeretkezéstől.

De ne felejtsük el, ez itt a gyakorikérdések.hu! Itt sokaknak nem megy a szövegértés, sőt ahogy elnézem, a szex sem nagyon...

Illetve pont ez az. Ugyanis van különbség szex és szeretkezés között. Egy komoly kapcsolatban az lenne az alapvető, amit a kérdező leírt. Tehát nem ötperces, gépiesített menetek lezavarása, hanem:

hosszas kényeztetés,

több póz kipróbálása,

akár több menet egymás után, pihikkel, beszélgetéssel vagy nyalakodással,

hosszú, fincsi előjáték,

és a többit a fantáziára és az egyéni igényekre bíznám.

De szerintem ez az ALAP.

Az, hogy a kérdező pont ilyen faszikat fogott ki, hát az nem túl szerencsés, de ne add fel. Némelyikük tényleg lúzer az ágyban, és az ilyet ÉN IS KIDOBNÁM.

2019. febr. 9. 17:21
 23/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!
2019. febr. 10. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!