Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is nagyon megkínozta az élet azokat a férfiakat akiknek átlag alatti a péniszük?
Figyelt kérdés
Most az ilyen 10 centi alattikra gondolok.
Lehet nekik normális párkapcsolatunk?
2019. febr. 3. 16:38
3/7 anonim válasza:
Értelmesebbje tudja kompenzálni. Fizikailag és szellemileg is: van ujjad, meg agyad is. Nem?
4/7 anonim válasza:
Mást meg mással kínoz.
Nem érdekel a férfi péniszmérete, ha megtetszik és vonzódok hozzá.
5/7 anonim válasza:
Az enyém 14-15 centi, de én is nagyon rosszul érzem magam miatta. Azt mondta rá egyszer egy lány hogy nem vagyok férfi mert nincs 20 cm. :(
6/7 anonim válasza:
Nekem jóval felette ,de 17 cm alatt van mégsem élek nemi életet.
F/42
7/7 anonim válasza:
Meg, mert folyton ezen agyalnak. Mint a kis mellű nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!