Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BiTOPro97 kérdése:
Te hányszor közösültél az múlt hónapban, átlagosan hetente az az ellenkező neműekkel, és átlagosan milyen hosszan? - kor/nem
Figyelt kérdés
Volna többre igényed?2016. aug. 3. 15:37
1/22 anonim válasza:
Mult honapban majdnem kozosultem valakivel, elotte meg egy evvel szexeltem. 😂 Lenne tobbre igeny de nincsenek jo pasik a tinderen.
2/22 anonim válasza:
2 alkalommal mult honapban... es igen nem bannam ha ez het 2 lenne legalabb :D
22l
3/22 Noren1989 válasza:
0, 0, 0óra.
Többre lenne igény, de nincsenek jó nők a tinderen.
26/F
4/22 anonim válasza:
#1: Regisztráljak vissza a kedvedért?
Meg nem mondom hányszor, azt meg főleg nem, hogy milyen hosszan. Volt 10 perces gyors menet is, meg másfél órás szeretkezés is.
Távkapcsolatban vagyunk, hétvégente találkozunk, akkor 3-4 menet naponta, plusz egy már péntek este, ha átlagolni akarok, akkor a napi egy megvan így kb. Többre lenne igényem, hét közben sem ártana azért néha.
41/F
5/22 anonim válasza:
Egyszer se, és igènyem is lenne ,kielègíthetetlen vagyok 50+N
6/22 anonim válasza:
Múlt hónapban heti 5 alkalom ami napi 3-at jelent tehát 4x5x3 = 60. Behatolástól számítva max 20-30 perc. Előjátékkal együtt 1,5-2 óra Szeretkezés. ;) Pirosbetűs napoktól nem kell tartanunk egy jó darabig ugyanis babát várok 😄 De a menstruáció eddig sem volt nálunk akadály. 22 / L párom 25 F 😊
8/22 anonim válasza:
Talán háromszor összesen július folyamán, mert előző hónapban hazaküldtem a barátnőmet, és ő haza is költözött. Persze hogy többre lenne igényem, legalább napi egy alkalomra, de majd eljön ennek is újra az ideje...
9/22 anonim válasza:
0 x és lenne rá igényem, de rosszul választottam. Már későfélre lépni, mert én sem vagyok a régi 59/F-tessék. Gondolom, nem azért kérdezted, hogy kielégíts.
10/22 A kérdező kommentje:
Lánnyal hetente 11-12-szer, ~45 közösülés + ~45 előjáték és harmada utójáték. persze ennél azért többre lenne de heti öt nap 12 órában dolgozom, szombaton meg délutánig alszom, ... .
19/F
off: + van aktívként meleg életem is
2016. aug. 3. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!