Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én fogok ki ilyen férfiakat?
sokan itt előadják magukat, meg ez is csak egy szűkebb réteg a rengeteg pasihoz képest akik a nagyvilágban vannak
amúgy meg a 60-90 perces szexnek is meg van a maga hátránya, sok nő azt hiszi milyen jó, de amikor heti 3-4x ez van akkor rájönnek mégsem annyira jó, kidörzsölődés a végére és sokkal jobban megterheli a szervezetet
inkább átok ez néha, mint áldás :D
nem kell válaszolni a privátomra, csak olvasd el legalább :)
vagy kiírhatom ide is:
akkor lovagolj te hosszasan ha nem bírja a partner :D
amúgy meg meg vannak a pózok amik különösen fárasztóak
pl lovaglóban ha rám hajol a partner és én dugom keményen alulról, az kb a legfárasztóbb póz, mert ott ugye sokszor rám nehezednek és én mozgok
kutya pózban lehet kb a legtovább bírni, ha te az ágyon vagy és a partner az ágy mellett ÁLL!
misszionáriusban akár támaszkodva, de akár úgy is jó ha a partner rád hajol
nem tudom te milyen pózokat kedvelsz, de különféle szinten fárasztóak
én a hosszabb meneteket preferálom ezért is szoktam váltogatni azokat, esetleg ezt próbálhatod még ki te is, hogy 5-10 percenként póz váltás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!