Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én fogok ki ilyen férfiakat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én fogok ki ilyen férfiakat?

Figyelt kérdés
Itt mindig olvasni, hogy minden férfi mekkora király az ágyban, egész éjjel bírják. Na ehhez képest eddig az összes partnerem teljesen kifulladt 5 perc intenzív szextől, lihegtek, minden bajuk volt. Most csak én fogok ki mindig ilyen nyomikat, vagy ez a valóság?
2019. jan. 27. 13:33
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
23%
Rajtam van egy 20 kg felesleg, de 15 percet simán végig döngetek lihegés nélkül alaphangon.
2019. jan. 27. 13:34
 2/23 anonim ***** válasza:
83%

sokan itt előadják magukat, meg ez is csak egy szűkebb réteg a rengeteg pasihoz képest akik a nagyvilágban vannak

amúgy meg a 60-90 perces szexnek is meg van a maga hátránya, sok nő azt hiszi milyen jó, de amikor heti 3-4x ez van akkor rájönnek mégsem annyira jó, kidörzsölődés a végére és sokkal jobban megterheli a szervezetet

inkább átok ez néha, mint áldás :D

2019. jan. 27. 13:35
 3/23 anonim ***** válasza:
83%
Amit te írtál olyat még nem olvastam itt csak ilyen pár órásakat de te komolyan elhiszed amit névtleenül neten írnak az emberek? Kis naív.
2019. jan. 27. 13:38
 4/23 A kérdező kommentje:
Itt most nem a hosszú szexen van a hangsúly, hanem az intenzív szexen! Hogy annyira nincs állóképessége tapasztalataim szerint a férfiaknak, hogy 5 perc után zihálnak, kifulladnak, amikor nem csak nyeszetelnek.
2019. jan. 27. 13:41
 5/23 A kérdező kommentje:
Priviket felesleges írni, nem válaszolok úgysem!
2019. jan. 27. 13:45
 6/23 anonim ***** válasza:
62%

nem kell válaszolni a privátomra, csak olvasd el legalább :)

vagy kiírhatom ide is:

akkor lovagolj te hosszasan ha nem bírja a partner :D

amúgy meg meg vannak a pózok amik különösen fárasztóak

pl lovaglóban ha rám hajol a partner és én dugom keményen alulról, az kb a legfárasztóbb póz, mert ott ugye sokszor rám nehezednek és én mozgok

kutya pózban lehet kb a legtovább bírni, ha te az ágyon vagy és a partner az ágy mellett ÁLL!

misszionáriusban akár támaszkodva, de akár úgy is jó ha a partner rád hajol

nem tudom te milyen pózokat kedvelsz, de különféle szinten fárasztóak

én a hosszabb meneteket preferálom ezért is szoktam váltogatni azokat, esetleg ezt próbálhatod még ki te is, hogy 5-10 percenként póz váltás

2019. jan. 27. 13:49
 7/23 A kérdező kommentje:
Még mindig nem erre voltam kíváncsi...
2019. jan. 27. 13:51
 8/23 StevenUp ***** válasza:
88%
Vegyétek már észre hogy csak provokál :'D
2019. jan. 27. 13:53
 9/23 anonim ***** válasza:
Ugrándozz te rajtuk ha egész éjszakás erőnléti edzés az igényed.
2019. jan. 27. 13:57
 10/23 A kérdező kommentje:
Mit is vártam a gyakoris válaszolóktól. Nem értik a kérdést és még nekik áll feljebb.:D
2019. jan. 27. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!