Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért találom büdösnek/erős...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért találom büdösnek/erős szagúnak a férfiakat?

Figyelt kérdés

Már nem először fordul elő, és most kezdett feltűnni, hogy ha pl. valaki jön hozzám, akkor utána annyira büdös van. Illetve olyan is van, hogy nem bűznek érzem konkrétan, de nagyon erős illat, és zavaró egy kicsit.

És az a legfurcsább, hogy olyanoknál is érzem, akik bejönnek nekem külsőre.

Mi lehet a baj velem?

(Nyilván az is lehet, hogy valaki éppen nem annyira fürdik sűrűn, de nem valószínű, hogy erről lenne szó.)

23N

2019. jan. 29. 21:06
 1/5 anonim ***** válasza:
60%

Hozzád csak úgy járkálnak orrba szájba férfiak?

Prosti vagy?

2019. jan. 29. 21:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Az arcvonások és az ápoltság nem függ össze.

Ha büdös emberek mennek hozzád akkor válogasd meg a barátaidat. Ha bkv utazol akkor a bűz természetes.

De nagy különbség van a büdős/bűz és a f3rfi/tesztoszteron illet között.

Vagy lehet hogy leszbikus vagy és azért zavar a férfiak "szaga"

2019. jan. 29. 21:12
 3/5 A kérdező kommentje:
1: Van 1-2 fiú ismerősöm/barátom, akikkel nem szexelünk, de jóban vagyunk.
2019. jan. 29. 21:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Most mivan?

Nem bűz de erős illat? Ez 2 külön dolog.

A bűz az akkor keletkezik ha a pasi nem fürdött és leizzadt, az illat az akkor ha túl sok parfümöt fújt magára.

Nem tudom milyen haverjaid vannak de nekem egy ilyen fiú haverom sincs. Minden ismerősömnek nagyon jó férfi parfüm illata van amit nagyon imádok.

2019. jan. 29. 21:27
 5/5 anonim ***** válasza:

a legjobb barátom egy fiú, és nem büdös, pedig fizikai melós. :D van jellegzetes szaga, mint minden embernek, de nem büdös. amúgy vannak olyanok, akik már reggel 4kor dögszagot árasztanak, de ilyenekkel én nem szoktam spanolni mondjuk :D

de sokszor érzem én is ezt, igazából a férfiaknak gyártott parfümök is marha erősek, nagyon kevés van, ami nem bántja az orromat. nőinél pedig fordítva van, nem sok olyannal találkozom, ami annyira rossz lenne. :D

2019. febr. 2. 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!