Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal, max 26 éves csajok, ti hogyan álltok a szexualitáshoz, vagy párotok szexuális igényeihez, étvágyához?
Szóval az lenen a helyzet, hogy házasok vagyunk, van egy 3 éves kislányunk. A szex sosem volt az a mindenben klappol kettőnk között dolog, de mindketten szeretjük egymást, és ezért én elviseltem..elviselem, neki pedig tökéletes.
Szexuális életünk feleségem részéről annyi ,hogyha Ő bevan indulva, akkor dugjam meg, elélvez, aztán kész, előjáték is egyoldalú. Az én igényeim, amik totál hétköznapiak szerintem pedig le vannak sz...-va. PErsze megbeszéltük, tudja, de nem tud változtatni, mti csinálni.
Sok sráccal beszéltem már erről, mindenki azt mondja, hogy a szexuálsi kielégülést máshol kell megtalálnom. DE NEM AKAROM!
Egyetlen személlyel szeretném megtalálni a testi-lelki kielégülést.
Tud valak isegíteni ,tanácsot adni?
Tudom, kevés a részlet, de ide nem tudok mindent leírni.
25/f
Minden nap igénylem,legalább 1x.
Nem passzolnak az igényeitek. Elbeszélgethetsz vele,de nem valószínű nagy változás szerintem. Ha megcsalni nem akarod,akkor marad a nélkülözés.
21n
Hát lányok... nem jó hírek...
Megcsalni nem akarom. Hogyan lehetne kitágítani szexualitásának beszűkült határait?
Ha nem vágyik többre, hiába csinálsz bármit, legfeljebb átmenetileg lesz hajlandó gyakrabban. Beszéljetek róla sokat, hogy konkrétan miért zavar a viselkedése. Tehát nem általánosan, hogy nincs szex, hanem lebontva kisebb eseményekre, pl. az előjáték hiányára, vagy arra, hogyan utasít el amikor kezdeményezel. Próbáld megfogalmazni, mik azok a részletek, amik leginkább zavarnak, és ezeken próbáljatok változtatni.
Semmiképpen ne mutasd felé, hogy teljesíthetetlen elvárásaid vannak. Ne az legyen a cél, hogy napi 2x szexistennőt játsszon (természetesen túlzok), hanem kérd meg, hogy néhány apróságra figyeljen oda jobban, amik neked a legfontosabbak. Természetesen akkor működik, ha te is hajlandó vagy változni olyan dolgokban, amik őt zavarják. Akár szexben, akár más téren.
Ha egyáltalán nem nyitott a kisebb változásra sem, akkor nagyon nehéz lesz fenttartani ezt a kapcsolatot. Nőként én semmiképpen nem választanék hosszútávra olyan partnert, akivel ennyire eltérőek az igények, mert igenis fontos szempont.
Igazából az az érdeke,s hogy régen többször is csúcsra vittem egy aktus során.
Élvezlsig nyaltam előjétákként, képest voltam pusztn a mellbimbóival az egekig juttatni. Aztán jöttek gondok...családik, és zuhanórepülés, holott közben rendeződött minden.
Jött a gyerek, azóta pedig mgé több a kifogása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!