Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Stréber lányok akik folyton csak tanultok, ezért nem vagytok népszerűek és nem jártok bulizni vagy ilyenek, és nem találtok párt magatoknak, ti hogy viszonyultok a szexualitáshoz? Mennyire kívánjátok?
Pont ilyen vagyok, és a személyes tapasztalom az az, hogy amiről nem tudok, az nem fáj. Szűz vagyok, önkielégíteni sem szoktam. Miért vágyakoznék olyasmi után, amiről nem tudom, hogy milyen érzés? Biztosan jó, de nem mindenki érdemeli ki. Pl én kövér vagyok, és senkitől nem várhatom el azt, hogy vonzónak találjon. Egyelőre nem zavar, majd a jövő hozza magával a változást..vagy sem.
19/L
Én a középiskola alatt nem éltem át szexuális élményt, legalábbis az első három évben nem.
Kollégista voltam, a koli pénteken délután négykor bezárt, nem volt hol aludnom, kénytelen voltam mindig hazamenni. Egy 300 fős faluban lakunk, ott közelben sincs szórakozóhely, a tömegközlekedés katasztrofális, a szüleim pedig elvből sem fuvaroznak. Tehát a péntek/szombati bulik eleve esélytelenek voltak. A barátnőm ugyanebben a cipőben jártak.
A tanulás kb az összes időmet elvitte, amikor volt egy kis szabadidőm, a kollégiumi házirend akkor sem engedte az épület elhagyását. (Egy lány kollégiumról beszélek.)
Az ismerkedés, szex, stb borzasztóan hiányzott.
De aztán bekerültem egy baráti társaságba, akikkel már el tudtam járni én is péntekenként, (megoldott volt az alvás, stb) és imádom ezt az életet. :)
A sok tanulás is meghozta a gyümölcsét, ma államilag finanszírozott helyen tanulok jogot, Budapesten, míg a négy évet végig partyzó osztálytársaimat nem vették fel felsőoktatási intézménybe...
19/L
#2 Milyen önsajnáltatásról is beszélsz? "Nem zavar". Bármennyire is hihetetlen, léteznek olyan nők, akiknek nem az irányítja az életét, hogy a másik nemnek akarnak tetszeni. Általában (!) őket hívjuk feministáknak, akik között rengeteg vékony és átlagos testalkatú nőt is találsz. Ők biztosan a rendkívül alacsony elvárásaitok miatt kerültek oda? ...
Tisztelet a kivételnek persze, tudom, hogy vannak olyan férfiak is, akik nem akarnak a saját igényeikre faragni egy nőt, ami jó dolog meg minden, de had foglalkozzak már azzal, amit jelen pillanatban fontosnak találok. Igen, a tanulás az. Aztán ha megelégelem a 15kg feleslegemet, akkor lefogyok laposkára, most még jól érzem magam a bőrömben.😊
71%-os! Olvasd már vissza, hogy miket írtál:
"Pont ilyen vagyok, és a személyes tapasztalom az az, hogy amiről nem tudok, az nem fáj."
"... de nem mindenki érdemeli ki".
"Pl én kövér vagyok, és senkitől nem várhatom el azt, hogy vonzónak találjon."
Tömény depresszió és önsajnáltatás...
"Meg a "streber" majd ugyis sokkal tobbre viszi"
Álmodj! :D Volt egy osztálytársam, full stréber, kitűnő tanuló volt a csaj, ma alkalmi munkákból él. Aki meg kevésbé jobban tanult, ki ment svájcba prostinak, és makb 3-4 háza van. De tényleg biztos a strébereknek áll a világ. Az a baj az élettel, hogy a rátermettséggel, cigányosan szólva "rafináltsággal" (utálom ezt a szót) sokkal többet elérhetsz, mint bármilyen sulival. És itt nem csak a prostikra gondolok. Elég egy jó ötlet, amiből csinálsz egy vállalkozást, és befutsz, vagy kiugró tehetség valamiben...
Előző vagyok. Jah az osztályban volt egy srác, ő is kitűnő tanuló volt, de az egyetemet mégse bírta. Oda már intelligencia is kell, nem elég a szorgalom és a magolás. Ma börtönőr meg maszek szobafestő.
Volt egy 3. csaj, szintén kitűnő tanuló volt, de arra a kérdésre nem tudott válaszolni, hogy hol találhatók A piramisok. (abba ne menjünk bele, hogy nem csak egyiptomban). A legtöbb stréber ember nem intelligens vagy tájékozott, pusztán szorgalmas. És egy intelligens de lusta legtöbbször többre viszi, mint egy szorgalmas, de buta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!