Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők akik nagyon ki vagytok tágulva, mennyire nehezen találtok párt?
Figyelt kérdés
Pl akik nagy műbrékkel - 8-9es vastagsag - masztiznak. Esetleg öklözi magát. Csak mert ugye legtöbbünk 15 és 19 és e közötti méretekkel rendelkezik, meg ugye 5ös vastagság, nem minden 2ik 6ik ember szaladgál az utcán se 23/6os méretekkel. Kort is írjatok:)2017. jún. 14. 17:26
1/7 anonim válasza:
Nem tudom,hogy te mit tudsz a biológiáról,de egyrészt a hüvely izmok rugalmasak,másrészt mint minden izmot,ezt is lehet edzeni,fejleszteni.....
2/7 A kérdező kommentje:
Igen ezt tudom. De konkret példát tudok aki esetében ez nem mondható el, akkora farkak vannak benne....
2017. jún. 14. 17:40
3/7 anonim válasza:
Kérdező a konkrét példád marhaság.
Sok nő szült gyereket, ott bizony kell ám rendesen tágulni , és mégsem maradunk úgy :P
4/7 A kérdező kommentje:
Nem marhaság. Szülni nem szültök minden nap. Nade a maszti?:)
2017. jún. 14. 17:50
5/7 RoseTyler válasza:
Bírom az ilyen kérdéseket.
Kezdjük azzal, hogy nem kitágulva vagyok, hanem világ életemben tág voltam. Nálam ez az alapbeállítás, a default.
Aztán nem értem, hogy ennek mi köze a párkereséshez... Attól, hogy tág a hüvelyem, még simán tudom élvezni a szexet akár egy vékony farokkal is, hiszen azért vannak az izmaim odalent is, hogy használjam őket. A páromnak is "csak" 4,5 cm vastag és elég jól elvagyunk már tíz éve. 33N
6/7 A kérdező kommentje:
Az lehet. De egy olyan nem fogja elvezni a párodét akibe 23-26 centiket tolnak, ott tudod mit lehet a 4.5el ahol olyan vastagok vannak mint a borotvahabos flakon? Na pont annyit...
2017. jún. 14. 20:10
7/7 RoseTyler válasza:
A hosszhoz nincs mit hozzászólnom, de nekem se okoz ám gondot semmilyen extrém vastagság, sőt... Mégis megfelel a páromé is. Az tény, hogy ha kétszer ilyen vastag lenne neki (ami már azért nem lenne reális :D), akkor másképp szexelnénk, mint most. De számomra szinte bármilyen vastag farokkal kivitelezhető, hogy jó legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!