Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok tanácsot adni?
Nézd végig a filmeket, hogy mit csinálnak benne a nők. Ami részedről is vállalható (és amannyire) azt fokozatosan vezesd be te is nálatok.
Hogy ezt konkrétan hogy gondolom, ahhoz nekem is tudnom kellene, hogy mi van a filmeken...
Ha sok ilyet talaltal, biztos kiprobalna.
Az jo otlet volt, a bdsm szakertotol, hogy nezd meg mik vannak a filmeken, es a lightosabbakkal kezdd!
Ami fontos szerintem, hogy ha elkezded, csinald vegig, ne ess ki a szerepedbol! Jo, ha egyaltalan nem elvezi es szomoru kiskutya fejjel keri, hogy hagyd abba, akkor lehet jobb felre tenni a szeanszot.
Illetve ha valami buntetos dologrol van szo es ez teged is izgat, erdemes olyankor csinalni, ha tenyleg neheztelsz ra egy kicsit. Nekem jobban esik akkor nadragszijjal elfenekelni es se..be fugni a csajom, ha flortolt valakivel egy kicsit, vagy bevallotta, hogy tenyleg ok nelkul hisztizett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!