Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A normális fiúknak miért ilyen nehéz a barátnő találás?
A normális alatt azt értem, hogy nem iszik, cigizik, drogozik, nem fekszik le minden héten más lánnyal, nem beképzelt, szereti a barátnőjét, megbízható, nem csalja meg.
Én úgy veszem észre hogy a legtöbb lánynak nem az ilyen fiúk kellenek, hanem pont az ellenkezője. Ez miért jó? Miért nem vonzóak a normálisak?
Miért, miért? én normális lány voltam, kedves, aranyos, célokkal, hűséges típus. félénk, de szeretettől, megértéstől felengedő, gondoskodó csaj.....aztán mégis megalázott, szemét volt velem a pasim. Kérdeztem napokig, hetekig hogy de miért???
Na, aztán felszívtam magam, azt mondtam, én tudom ki vagyok, mennyit érek, nem fog leírni senki!
Féléven belül lett pasim. Olyan, akinek számítottak a fent említett dolgok.
Az ilyen pasik unalmasak, nem lehet róluk beszélgetni barátnőkkel nem lehet drámázni és nem lehet játszani a szappanoperát... Szóval ezért nem kell senkinek normális ember
De tény hogy pénz kérdése egyedül
az a baj sokak mellette lúzer mentalitással állnak a csajozáshoz is
hogy ha a csaj nem beszél vele, ő oda se mer menni hozzá
ez nem normális egy a nyuszi lúzer kategória kb
várod a sült galambot, de már tenni nem mersz érte, akkor szerinted az kinek kell?
még az aranyos visszafogott lányok nagy részének is olyan pasi kell aki keményen megdugja és nem csak simogatja az ágyban
én normálisnak tartom magamat mégsem volt soha gondom a barátnő találással, sőt inkább fordítva
és kigyúrt sem vagyok
Ez a csak a pénz számít duma annyira unalmas már. Persze, vannak olyan nők, de azok nem a kedves, aranyos, intelligens fajták, hanem a buta pitsa, aki tudja, hogy magától nem állna meg a világban, csak ha valaki tömi pénzzel.
Amúgy attól, mert egy pasi vagány, jó a dumája, még nem kell drogoznia és szarrá csalnia a párját. Az olyan pasiknak nincs barátnőjük, akik amúgy lehet, hogy a csillagokat is lehoznák az égről a csajnak, de nem mernek odamenni hozzá, nem tudnak 2 szót beszélgetni. Nagyon sok számít a stíluson. Ismerek olyan dagi, tokás, csúnya srácot, akinek évek óta egy tök szép nője van, meg gyerekeik vannak, mert annyira jó stílusa van, kedves, humoros, okos, és megszerette a csaj. Ha csak ül valaki és várja, hogy rátaláljon a szerelem, nem fog semmi történni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!