Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ezzel nyugtatni a szüzességem és érzéseim?
Figyelt kérdés
26 éves szűz vagyok. Csajok környezetembe ezt nem hiszik sőt még azt sem hogy nincs barátnőm. Fő problémám hogy nem járok ki és hogy félek az állandó megfelelési kényszertől amit a nők megkövetelnek. Vettem egy Fleshlightet és mikor nincsenek itthon a szüleim ezt használom különben marad a kezem. Azzal nyugtatom magam, hogy legalább nem kapok nemi betegséget és nem kell óvszer, mert lehet le is lankadna mire felhúznám. Valahogy valaki megérti ezt, vagy teljesen gáz az életem?2018. szept. 16. 14:07
1/8 anonim válasza:
Mindenképp menj és ismerkedj
És ne legyel egyedül hanem menj társaságba és csajozz
Mert elég gaz egy kivsit
2/8 anonim válasza:
Te egy hös vagy aki uralkodni tudott állati ösztönein. Örülj neki, hogy nem mocskoltad be a lelkedet, igy tisztán léphetsz a házasság szent kötelékébe valakivel, vagy örizgeted tisztaságodat életed végéig. Csak a kezedröl kellene még leszoknod. (Remélem igy véled te is, azért emlegetsz szüzességet F létedre nem pedig bénaságot!)
3/8 anonim válasza:
Szerintem inkább menj el egy pszichológushoz. Hatalmas szükséged volna rá.
4/8 anonim válasza:
#2: Szerinted miért jó az, ha átver valaki mást és tönkreteszi valaki más életét? Miért jó az, ha úgy megy valaki bele egy házasságba, hogy azt sem tudja, hogy az működni fog-e vagy sem, és ha nem (márpedig ennek nagyobb az esélye), akkor tönkretegye vele két ember életét?
5/8 anonim válasza:
Nem gáz! És NE érdekeljen mások mit gondolnak!!!
20L
6/8 anonim válasza:
Itt nem az a kérdés, hogy gáz-e, hanem az, hogy zavar-e. Abból ítélve, hogy kiírtál egy ilyen kérdést, igen. A mi visszajelzéseinktől maximum ideig-óráig érezheted jobban magad, hosszútávon csak az jelentene megoldást, ha változna a helyzet.
Egy másik 20/L
7/8 anonim válasza:
Nekem azt nem hitte el senki, mikor 7 évig nem szexeltem. De ez a legrosszabb helyzet. Ha elmondod az igazat, biztosra veszik, hogy hazudsz. Ha meg elhiszik, azt hiszik rólad, hogy valami szörnyszülött vagy. Ha pedig hazudsz, akkor meg te érzed rosszul magad
8/8 anonim válasza:
Ezt a kérdést magadnak kell feltenned. A te életedről van szó. Ha jól érzed így magad, akkor normális amit csinálsz. Bizonytalan dologba nem érdemes belemenni. Esetleg kialakíthatsz nyílt kapcsolatot is, ha gondolod. Akivel összejössz tisztázd vele mit akarsz. Ha nem megy lépj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!