Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy olyan férfivel veszítem el a szüzességem aki nem szeret akkor nagyon rossz lesz? 18
Én szerelmes vagyok belé, de ő belém .......
Úgy érzem nem várok tovább hiszen őt tekintem életem szerelmének ês ha nem tesszük bánni fogom.
Édesem, a tini rovatban többen megértenének.
Egyébként mindegy, az a lényeg te mit érzel kinek adod, kit szeretsz. Hogy ő mit érez, teljesen úgy sem tudhatod, lehet ő sem tudja. Olyannak add, akit szeretsz, a többi nem számít.
Nézd, én olyannak adtam, aki úgy volt ő is szeret...aztán rá egy évre vhogy már nem szeretett, szakított velem.
Ebből csak annyit tudtam levonni, hogy én szerettem, nem bánom, hogy neki adtam. Én el tudok számolni a tetteimmel, ő már nem biztos. Ennyi.
Pasitol fugg
Szerintem varj olyanra, akivel kolcsonos
Inkább indulj ki abból, hogy gyakorlatilag senki nem azzal éli le az életét akivel először szexel életében. Itt az egyetlen kérdőjel azon van, hogy mennyire figyelne rád szexnél azaz mennyire lenne jó élmény az első.
Ha figyel rád akkor valószínű jó lesz és nem bánod meg, ha nem figyel rád akkor nem lesz jó. Szerelmes pedig... eh, szerintem nem vagy az. Legalábbis nem abba az emberbe vagy szerelmes akiről beszélsz. Ha érted mire gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!