Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Súlyos fitymaszűkülettel működhet az anális szex?
A válaszoló az igénytelenségnél arra gondolt, hogy nem túl higiénikus.
Makk alatt a spermamaradványokat nem tudod rendesen eltávolítani, tisztítani, bebüdösödik, még be is gombásodhat.
Volt hogy már fitymaszűkületesnél ezért utasítottam vissza az orált, szerintem gusztustalan.
"Volt hogy már fitymaszűkületesnél ezért utasítottam vissza az orált, szerintem gusztustalan."
Gondolom akkor csókolózni sem csókolózol mert az ember szájába sokkal több baktérium meg gomba van mint ott lent mert még a székletben is kevesebb van mint a szájban
Szia!
Van pár dolog, ami ellentmondásos a szövegben. Amennyiben a szexuális aktus alatt nem okoz problémát a fitymaszűkület, az azt jelenti, hogy annyira minimális, amivel nem kell foglalkozni.
Tehát, amennyiben
* Bocsi lemaradt:
Tehát amennyiben a vaginális szex megy, nem kellene gond legyen az anállal sem. Ki kell próbálni.
Eleve meg se tudod mosni rendesen ha ilyen a szükületed és nem szellőzik a makk a fatymia és könnyen lásd be túrosodik
Egy nális szexnél nem h elszkadhat elfertőződhet a makkod de a lány bele sem biztos h megússza bakteriális fertőtés nélkül
Azért ennyire lehetnél igényes magadra és a párodra is
Basszus ember!
Elnézést, nem láttam, a kérdező leírását a mosásról. Visszaszívom a "minimális fitymaszűkületet". Ha ernyedt állapotban sem húzható teljesen hátra a fityma, akkor valóban nem részleges a fitymaszűkület.
Ez esetben valóban nem feltétlenül ajánlott.
Még egyszer bocsi, nem olvastam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!