Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek fáj az anális szex? Légyszi kort is
Figyelt kérdés
2019. jan. 22. 20:02
3/15 anonim válasza:
Jujj, 0%-ot kaptam. 🤗😂 Betegek...
4/15 anonim válasza:
Nem fáj. Ismerem a testem és normális partnerem van.
Szeretem és kérni is szoktam, előtte kitágítom magam és egy tapasztalt férfi a párom nem pedig egy kisfiú..
18
5/15 Boszorkány_ válasza:
Nem fáj, csak kellemesen feszít.
6/15 anonim válasza:
Egy lány 90
Mit vártál ezektől? :D
7/15 anonim válasza:
Egy lány 90, úgy látom nem igazán bírod elviselni a kritikát. A kérdés az volt, hogy kinek fáj az anál, nem az hogy ki csinálja és ki nem. Leszarjuk magasról hogy te kinek mit engedsz. Fogadok olyan lány vagy aki behisztizik attól is ha nem kap elég lajkot a profilképére.
8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) :D
2019. jan. 23. 06:02
9/15 anonim válasza:
Nekem nem , mert normális a partnerem
23 L
10/15 anonim válasza:
#7 Óriásit tévedsz. Nem érdekelnek a lájkok, nem vagyok plázapi*tsa sem, sőt még műkörmöm meg műszempillám sincs. Attól, hogy nem engedem az anált, még nem vagyok prűd. Tudnék neked újat mutatni, abban biztos lehetsz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!