Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az analis szex milyen elvezete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az analis szex milyen elvezetet/oromot ad egy ferfinek es egy nonek?

Figyelt kérdés
2019. jan. 22. 12:03
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
Nekem nőként semmi plusszt nem ad de engedem a barátomnak
2019. jan. 22. 12:07
 2/8 anonim ***** válasza:
67%
Mint férfikén fantasztikus érzés más mint punciba ami szintén nagyon jó !
2019. jan. 22. 12:17
 3/8 anonim ***** válasza:

Nagyon jó szűk, tehát szinte 100%-ig körbefonja a farkad a végbél/ánusz és úgy stimulálja ezáltal, hogy én nem is bírom sokáig, szinte azonnal spriccolok.

Viszont sok macera van vele, illetve benne van a pakliban a baleset, ráadásul nem is tart sokáig, szal inkább hanyagolom.

Nem ér annyit az egész.

2019. jan. 22. 12:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Férfiként teljesen más módon és más pontokon izgatja a farkamat, mint a punci. Nemcsak az a különbség, hogy szűkebb, hanem például belül a felülete, a tapintása is másmilyen a végbélnek, mint a puncinak.

A nőknél pedig ez még hatványozottabban igaz, gondolom, mármint hogy más érzés nekik teljesen. Hiszen ők tényleg fizikailag máshova kapják ilyenkor.

2019. jan. 22. 16:00
 5/8 anonim ***** válasza:
67%
Férfiként nekem jobban szorítja a farkam, és mivel ez mondhatni nem mindennapi, "mocskosabb", nagyon felizgat a tudat, hogy a párom perverz és szereti a mocskos szexet. :) Nem csináljuk gyakran egyébként, de imádja és emberfelettieket élvez olyankor. Nem utolsó sorban gyönyörű látvány, hogy nyög a gyönyörtől, a farkam a popsijában, a keze pedig a punciján és úgy izgatja azt, mert nem bír magával. 24/F
2019. jan. 22. 17:33
 6/8 anonim ***** válasza:

"szinte 100%-ig körbefonja a farkad a végbél/ánusz "

Már bocs, de pont fordítva van: a hüvely az,a mi végig rásimul a péniszre, míg a végbél csak az elején szűk. De úgy látszik megint csak kamusok írnak itten...

2019. febr. 17. 10:56
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon szűk és másabb érzés, mint a punci.

Barátnőm azt mondja, hogy máshogy tud elelvezni tőle, gyorsabban és intenzívebben.

2020. máj. 28. 13:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Az análszex a legjobb dolog a világon!
2023. ápr. 30. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!