Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vajon hol van azon szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon hol van azon szex küszöb, amikor azt mondhatod, hogy ez már csak a magad élvezetét szolgálja?

Figyelt kérdés

Nyílván sokan szeretik a "Hardcore" szexet vagy néhányan a "Bukkakke"t,esetleg vannak akik a "kínzás" felé hajlanak ahol a férfi érezheti,hogy a nő a kutyája,ő pedig az ura.

Vannak ilyenek.

Nah de hol a határ?

Sokan válaszoltak egy kérdésemre, és válaszolták sokan,hogy "a szex a testi örömök felfedezésére szolgál,ahol 2 lélek eggyesül és egyszerre okozhat örömet magának és szerelmének".

Ez szép.

Valóban szép.

Mégis, vannak akik vágyakoznak a fent felsorolt szex formákra,barátnő vagy házasság mellett.

Valóban egymást akarjátok-e kielégíteni, vagy ez csak egy maszk az igazság elfedésére, és valójában csupán a te élvezeted számít?

Mégis sokan miért erőszakoskodnak azért,hogy análisan közösüljenek,hol ott a lány nem akarja de végül igent mond,mondván "ha ezzel örömet okozok a pasimnak akkor vállam" de olyat is hallottam hogy "a hosszú kapcsolat titka az áldozat".

Biztos vagy te benne,hogy ez így van,vagy valójában egy önző alak vagy aki a nőjét eszközként használja saját vágyai kielégtéde érdekében?

Gondold át amiket írtam,majd várom kíváncsian válaszod.

2017. nov. 10. 18:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Onnantól gondolnám annak, ha már nem érdekelne a másik élvezete, vágya csak az, hogy én kielégüljek.
2017. nov. 10. 18:19
 2/9 anonim ***** válasza:
39%

Ha belemegy a csaj, akkor ő is kíváncsi rá, hogy milyen lehet, így nem csak az én vágyam elégül ki.

De én még egy barátnőmtől nem kértem az análszexet, engem az nem izgat fel.

És igen, a szex az ilyen. Alapvetően a kölcsönös örömszerzésről szól, de sokszor a férfi perverzebb, mint a csaj. Így a csajnak kicsit több "örömöt kell nyújtani" az ágyban, mint a pasi.

De na, ez van (és most általánosítottam - van ahol meg a csaj perverz). Így vagyunk összerakva. De ha valaki egy kapcsolatban azt számolgatja, hogy mennyivel nyújtott több örömet a partnerének, mint a másik fél, akkor már régen rossz az a kapcsolat.

20/f

2017. nov. 10. 18:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Ott a határ, amikor nem a másik gyönyöre a célod. Onnantóa magad önzése. Első szint az önkielégítés.
2017. nov. 10. 18:26
 4/9 anonim ***** válasza:

Wow. Na pont ilyen melyenszanto gondolatokat nem vartam gyk-n.:))

Azonosulni tudok a gondolataiddal. Osszessegeben en gyakran vagyok perverz es onzo es ezt probalom jol kezelni tudatosan, de eleg nehez. Viszont mar a felismeres is jo es az elso lepesek. A kerdes mar csak az, hogy mi vagy ki altal lehet ezeket helyesen kezelni.:)

N

2017. nov. 11. 00:07
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nő vagyok, eddig olyan partnereim voltak nagyrészt, akik először addig kényeztettek, amíg el nem mentem, és utána jöttek csak ők, és volt aki mondta is, hogy őt őszintén izgatja, ha látja, hogy mennyire élvezem. Én is így vagyok vele, ha már pl. elmentem, akkor is örömmel szopom le utána a partnerem, mert jól esik a lelkemnek látni, hogy örömet okozok neki:) de ez persze csak az én tapasztalatom.
2017. nov. 11. 00:53
 6/9 anonim ***** válasza:

Én 21 éves lány vagyok. És elképzelni sem tudom mikor lenne az hogy ha én a párommal lefekszem akkor csakis arra figyeljek hogy nekem mi a jó. Egyszerűen nem menne. Sehogysem. Bár sokszor kívánom őt mikor látom hogy semmi kedve nincs hozzá és csak miattam megy bele. De nekem akkor is fontos az hogy ne csak én érezzem jól magam.

De egy sima pasival aki iránt semmit nem érzek lelkiismeretfurdalás nélkül letojnám hogy ha neki jó vagy nem. Nekem jó oszt cső :D

Azt hiszem ez az egyik különbség a szerelmeskedés és a szex között. És ezt nem is kell szerintem túlragozni vagy túlgondolni. Aki szereti a másikat az sosem tekint rá szexuális eszközként. Nincs küszöb.

2017. nov. 11. 16:14
 7/9 anonim ***** válasza:

#4-es:

"A kerdes mar csak az, hogy mi vagy ki altal lehet ezeket helyesen kezelni.:)"

Szexuálpszichológus?

2017. nov. 12. 22:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Special nem ra gondoltam, de szabadon hagytam a kort a gondolkodasnak.:)) Egy szexualpszichologus is hasznos lehet, ha eppen szakmai segitseget szeretne kerni a par vagy egyen.
2017. nov. 12. 23:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Milyen az a szakmai segítség? :D
2017. nov. 15. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!