Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, vélemény?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, vélemény?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy szex közben a párotokat nézitek, vagy esetleg csukva van a szemetek es inkább koncentráltok hogy hosszabb ideig bírjátok? (Vagy milyen okból tartjátok csukva a szemeteket? )

2017. nov. 10. 16:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a többség vizuális típus.
2017. nov. 10. 16:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Nokent irok bocsi.. A pasik vizualis tipusok minel tobbet latnak annal jobban elvezik.. Mi ezert szexelunk lampafenyben, mellesleg en is szeretem latni 26N
2017. nov. 10. 17:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Én imádom,közben nézni,gyönyörködni benne,szeretek mindent látni.
2017. nov. 10. 17:32
 4/8 anonim ***** válasza:
szexközben általában nézem, orál közben van csukva, az érzésre koncentrálok
2017. nov. 10. 17:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Én nehezen megyek el, szóval én inkább arra koncentrálok hogy sikerüljön. Ha 10 perc alatt nem durranok, onnantól kezdve már nem fog összejönni, akár egy hétig is reszelhetnék.
2017. nov. 10. 18:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem nézni a partneremet, izgat a látványa is!
2017. nov. 10. 21:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Én férfiként szeretem látni és gyönyörködni benne! Sajnos most nincs senki akiben gyönyörködhetek, pedig egész nap tudnák gyönyörködni....!
2017. nov. 11. 07:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Én mindig csukva tartom a szemem. Úgy olyan más érzés. Jobban tudok figyelni az érzésre. 18L
2017. nov. 11. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!