Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti, miért vagytok ilyenek?
Ha megdugtok egy nőt utána már nem is érdekel titeket. Miért? Utána már nem fontos vagy mi változik bennetek?
Addig jó a nő míg megnem kapjátok aztán leszarjátok
Akivel ezt csináltam az előtte sem érdekelt. Bár én előzetesen tisztázom egy nővel, hogy mi a szándékom.. (ezért nem is jött össze sok egy éjszakás :D de, csak azért, hogy pinához jussak még nem fogok hazudni mint a vízfolyás.)
Viszont nem vagyok egy túl érzelgős típus, nekem a szex az elsődleges, a kapcsolat nem ad sokat az életemhez.. igazából mindig is úgy éreztem, hogy többet vesz el mint amit hozzáad. Sok idő, sok változás.. nekem remek életem van nő nélkül is, nem szeretem ha próbálják igazgatni a dolgomat, nem szeretek alkalmazkodni.. igazából magamnak való vagyok. :) de ezt tudom is már rég..
Viszont igényem a szexre mégis van.. ráadásul a minőségi szexre, így csakhogy.. akivel eddig minőségi volt a szex, azt is meguntam pár hónap után.. egyszerűen kell a változatosság. Ez van, bizonyára nem úgy vagyok "bekötve" mint a férfiak nagy része.. vagy csak nem vagyok hajlandó megalkudni.. És nem úgy kell érteni, hogy minden csajt megfarkalnék, mert ez egyszerűen nem igaz! Nagyon is válogatós vagyok.
Kérdező nőként írok
Tudod ha szét nézel a nagy világban akkor 3 tipusú Nő létezik.
1. Csak 1-2 pattronra jó ürítésre
2. Az életedet is adnád érte és életed végéig vele lennél boldogan.
3. Bottal se piszkálnád meg de mégis megdugja valaki..
"Ja ne adjátok már itt az ártatlant,mind egyformák vagytok...."
Ha ennyire tudod mi a frankó akkor mi a francnak kérdezel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!