Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ti is voltatok úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti is voltatok úgy vagy épp vagytok hogy utáljátok a nőket?

Figyelt kérdés

Általában aljas kis számító lények,addig vagy jó náluk míg látnak benned hasznot, aztán ha már rád untak eldobnak mint egy csikket.

Mézes mázosak a kapcsolat elején de ha közben nem értesz egyet velük már távolodnak, aztán ha szakításra kerül a sor mindenféle mocsok leszel.

Ha jön szemben az utcán vagy bárhol egy velem szemben és látom rám mosolyog, azonnal az jut az eszembe hogy ... mi a fhaszt mosolyogsz te is csak a többi közül való vagy.

És viszonzás nélkül tovább megyek.

2017. szept. 22. 09:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
98%

én soha nem voltam ennyire negatív, gyűlölködő fajta és remélem soha nem is jön el ez

az exeim elég nagy csalódást okoztak nekem, de nem gondolom, hogy minden nő ilyen lenne, sőt tudom hogy igenis vannak olyan nők akiket megéri boldoggá tenni és le lehet mellettük élni egy boldog életet

szerintem az a mentalitást amit te leírtál elég ostoba és aki ilyen mentalitással él nem véletlen tart ott ahol...mindenki csalódik, de más-más módon éljük meg, dolgozzuk fel, ettől még nem lesz minden nő jó vagy rossz, vegyes a felhozatal

2017. szept. 22. 09:33
 2/17 anonim ***** válasza:
34%
Na én épp utálom őket, mert mindegyik egy álszent büdös k urva.
2017. szept. 22. 09:59
 3/17 anonim ***** válasza:
97%

A kapcsolataid a te döntéseden alapultak. Mért nem tudod elfogadni hogy sorozatosan rossz döntéseket hozol annak viseled a következményeit?

Én is döntöttem rosszul többalkalommal is, csalódtam, túléltem, de nem gondolom úgy hogy minden nő egy számító bestia.

2017. szept. 22. 10:01
 4/17 anonim ***** válasza:
91%
Nehéz értelmes nőt találni.. az átlag értelmi szint a való világnál, meg a balaton soudnál kezdődik. Na itt kezdődnek a bajok...
2017. szept. 22. 10:13
 5/17 anonim ***** válasza:
94%
Jó, akkor most minden férfi kezdje el utálni a nőket, minden nő a férfiakat, mindenki mindenkit és pusztuljunk ki. Most komolyan, azért, mert sok benned a harag és a gyűlölet, jobb lesz neked? Nem, csak tovább rontasz a helyzeteden, de majd rájössz.
2017. szept. 22. 10:20
 6/17 anonim ***** válasza:
90%
#4 ha nem akadsz össze értelmes nőkkel, az azért van, mert kerülnek téged, kevés vagy nekik :D Értelmes emberek értelmesekkel foglalkoznak, hülyék hülyékkel.
2017. szept. 22. 10:21
 7/17 anonim ***** válasza:
17%
Ilyet az 5 centis farkúak szoktak írni. Nem bántásból
2017. szept. 22. 10:23
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem egyszerű eset a 80%-uk, annyi szent.
2017. szept. 22. 10:39
 9/17 anonim ***** válasza:
83%
Én a pasikat szoktam néha utálni mert a kegtöbb egy semmirekellő fsz
2017. szept. 22. 11:00
 10/17 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon megbánthattak AZOK a nők. Nem MINDEN nő ilyen. De úgyis hiába mondom, nem vagy most jó lelkiállapotban.
2017. szept. 22. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!