Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti is voltatok úgy vagy épp vagytok hogy utáljátok a nőket?
Általában aljas kis számító lények,addig vagy jó náluk míg látnak benned hasznot, aztán ha már rád untak eldobnak mint egy csikket.
Mézes mázosak a kapcsolat elején de ha közben nem értesz egyet velük már távolodnak, aztán ha szakításra kerül a sor mindenféle mocsok leszel.
Ha jön szemben az utcán vagy bárhol egy velem szemben és látom rám mosolyog, azonnal az jut az eszembe hogy ... mi a fhaszt mosolyogsz te is csak a többi közül való vagy.
És viszonzás nélkül tovább megyek.
én soha nem voltam ennyire negatív, gyűlölködő fajta és remélem soha nem is jön el ez
az exeim elég nagy csalódást okoztak nekem, de nem gondolom, hogy minden nő ilyen lenne, sőt tudom hogy igenis vannak olyan nők akiket megéri boldoggá tenni és le lehet mellettük élni egy boldog életet
szerintem az a mentalitást amit te leírtál elég ostoba és aki ilyen mentalitással él nem véletlen tart ott ahol...mindenki csalódik, de más-más módon éljük meg, dolgozzuk fel, ettől még nem lesz minden nő jó vagy rossz, vegyes a felhozatal
A kapcsolataid a te döntéseden alapultak. Mért nem tudod elfogadni hogy sorozatosan rossz döntéseket hozol annak viseled a következményeit?
Én is döntöttem rosszul többalkalommal is, csalódtam, túléltem, de nem gondolom úgy hogy minden nő egy számító bestia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!