Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti is voltatok úgy vagy épp vagytok hogy utáljátok a nőket?
Általában aljas kis számító lények,addig vagy jó náluk míg látnak benned hasznot, aztán ha már rád untak eldobnak mint egy csikket.
Mézes mázosak a kapcsolat elején de ha közben nem értesz egyet velük már távolodnak, aztán ha szakításra kerül a sor mindenféle mocsok leszel.
Ha jön szemben az utcán vagy bárhol egy velem szemben és látom rám mosolyog, azonnal az jut az eszembe hogy ... mi a fhaszt mosolyogsz te is csak a többi közül való vagy.
És viszonzás nélkül tovább megyek.
A nőknél van a pina kizárólag. Ha buznyák vagy akkor utálhatod, de ne őket ostorozd.
Engem miért nem nyomtak el, vagy több mást sem? 25 éve házas vagyok...Megfelelő szókinccsel, tiszta, ápolt megjelenéssel mindenki megtalálja a foltját. Egy "hi gecc dugunk"-ra max az 1 bites humanoid lányok buknak. Tarts egy önvizsgálatot! Kérdezd meg magadtól, vagyok e érdekes? Vagyok e jó valamiben?
Én egyszer aláálltam egy borderline önimádó igazi bestia diktátorkodásai alá, lehúztam másfél évet, a problémákat teljesen egyedül magamban tartottam, majdnem teljesen tönkre mentem tőle. Mégsem utáltam soha a "nőket", csak azt az egyet, de azt nagyon. Sőt, tudtam, hogy annál csak és csakis csak jobb lehet, eszembe nem jutott volna hogy bárki, nemhogy minden nő olyan lenne.
A felfogásod nagyon torz, és árulkodó is. Tanuld már meg kiszűrni a debileket, nekem is sikerült. Például már messziről elkerülöm, amit írtál hogy az elején "mézes mázos", nem meglepő hogyha valakivel haraggal vált el, "valamiért", akkor most hozzám akarja így befészkelni magát. Ez a tipikus langyos vízből a meleg vízbe ugrás, az előzővel még jól összeveszünk és mocsok lesz, hogy könnyebben válthassunk most felbukkanó "hercegre".
#6 hülyeségeket ne beszéljé' azért mert találkozik valaki egy nővel, arról a nő nem fogja megmondani, hogy elég lesz neki vagy sem.
Engem nem kerülnek a nők, mert voltam már dolgom értelmes nővel. Inkább a magad dolgával foglalkozz.
Köszönöm a válaszát mindenkinek, mindkét táborból jött rendesen még férfigyűlölő nő is írt, tehát a másik oldalon is van olyan mint Én.
Amúgy nem hinném hogy velem lenne mindég csak a baj még talán egy rossz képü sem vagyok mert sok esetben rám mosolyognak az más tészta hogy viszonzást nem kapnak .
Ez a véleményem hosszú évek során alakult ki nem kevés ismeretség után, valakinél hamar valakinél késöbb jelentkeztek az általam felsorolt tulajdonságok , de végülis minden út egy helyre vezetett és adott alapot a meglátásomnak.
Lehet boldoggá tenni egy nőt ahogy írta valaki, csak ne Én legyek az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!