Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak hova teszik a péniszüket a nadrágban? Milyen pozícióban van?
Figyelt kérdés
Például ha valakinek magyon hosszú a pénisze, akkor biciklizés közben mit tesz vele?2017. nov. 9. 15:23
1/7 Ramone válasza:
Én a tèrdem köré hurkolom hogy ne csipje be a lánc...
2/7 anonim válasza:
Nem álló cerkával bicajozom így nincs vele probléma, amúgy , ha állna elég nehéz lenne elhelyezne, mert több, mint nagy :D
3/7 anonim válasza:
Szerencsére vérpéniszem van, így nincs ilyen gondom.
Mereven beton kemény, lankadtan meg nincs vele sok baj.
29/F
5/7 anonim válasza:
Biciklizésnél rá lehet akaszati a kulacsot, vezetésnél pedig hátra lehet dőlni, és kényelmesen tarkóra tenni a kezet...
6/7 anonim válasza:
Az esetek 95 százalékában jobbra van "eldöntve", nagyjából a combhajlatban van. Mármint amikor normál alsó, vagy szorosabb boxer van rajtam, ami megfogja a helyén. Laza boxer esetében csak lóg, de akkor is inkább a jobb nadrágszár irányába. Sporthoz az utóbbi nem praktikus viselet.
7/7 anonim válasza:
Én balra csapva hordom.Enyhén görbül is emiatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!