Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában fogom kinyalni először barátnőmet és tanácsot kérnék, hogy hogyan készüljek fel rá? Mennyivel előtte szabad fogat mosnom és van-e bármilyen technika vagy mód ahogyan a legnagyobb élvezetet tudom számára okozni?
Mindkettőnknek az első alkalom lesz.
23F
Kérdezd őt,hogy szeretné?
Ez eltérő lehet.
"Mostanában fogom kinyalni először barátnőmet.....mindkettőnknek az első alkalom lesz.
23F." Már most görcsölsz a dologra. Nem lesz ez igy jo!
Hát közvetlen előtte ne moss fogat, mert a menthol csíphet, de szerintem ezzel nem lesz gond. Ami fontosabb, hogy borotválkozz meg előtte, mert a pár napos borosta nagyon tud ám szúrni.
Arra, hogy milyen technikával csináld nehéz válaszolni, mert minden lány mást szeret. Felvezetésként nem rossz, ha a szájától indulva lefele végigcsókolgatod a testét, közben megállsz a melleinél, majd haladsz tovább, puszilgatod a combjait, a szeméremdombját, a nagyajkakat, stb. Szóval fontos hogy ne először a csiklóját támadd be, mert az kellemetlen tud lenni :D
De ha már úgy érzed mehet a dolog (húzza arra a fejed, vagy esetleg nyomja a csípőjét az arcodba), akkor is először lassan kezdj neki, hagyd hogy hozzászokjon az érzéshez. A nyelved tartsd puhán. Az, hogy hogy mozgasd a lánytól függ, én pl. azt szeretem ha köröznek rajta nyelvvel, de van aki azt ha fel-le nyalogatják. Figyeld a jelzéseit, vagy csak kérdezz rá hogy jó neki :)
Fokozatosan lehet fokozni a tempót meg az erősséget, esetleg ujjazhatod is közben (én így szeretem), de erre mindenképpen kérdezz rá nála, mert van aki ilyenkor kimondottan nem szereti.
Mikor érzed hogy már közeledik a csúcshoz, akkor fontos hogy tartsd ugyanazt a technikát, tempót, erősséget, ez a női orgazmus kulcsa, ha megtalálatad mi a jó neki, akkor minél monotonabb legyen. Felnyúlhatsz esetleg simizni a cicijét, vagy foghatod a csípőjét közben (persze csak ha nem ujjazod épp).
Ha elélvez és vonaglik akkor is folytasd egészen addig míg el nem tolja a fejedet. Ekkor mássz fel hozzá, öleld át, hagyd hogy kicsit lenyugodjon, és mondd neki, hogy nagyon szereted. :)
Ennyi igazából, de ha van még kérdésed írj nyugodtan, megpróbálok segíteni.
Sok szerencsét és csak lazán, ne görcsöld túl! :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!