Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, milyen kézi technikáva...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen kézi technikával lehet titeket a legjobban a csúcsra juttatni?

Figyelt kérdés
Mit szerettek jobban, ha a csikló körkörösen lágyan van simogatva? Esetleg erősebben? Vagy jobban szeretitek ha nyelvvel izgatnak titeket?

2016. nov. 23. 10:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom azt nem kell mondanom hogy minden lánynak másképp jó.. Mondjuk nekem úgy jó ha csikló fölött kör körös mozdulattal. Kicsit játszva hol lassan hol gyorsabban hol gyengébben hol kicsit erősebben vagy mikor éppen csak hogy lehet érezni. De pl ha csak nyelvvel csinálja akkor meg sokkal erősebb intenzívebb az orgazmusom mint amikor kézzel visz el. De ettől függetlenül mind a két módszert szeretem ;)
2016. nov. 23. 10:26
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
Lambo kulcsának pörgetése a mutatóujjon elég könnyen orgazmushoz vezet náluk
2016. nov. 23. 10:57
 3/10 anonim ***** válasza:
65%
Lányokról kérdezett, nem idióta pichßkról. :-)
2016. nov. 23. 11:15
 4/10 anonim ***** válasza:
67%
Nagyon kicsi a közös halmazrészen kívüli terület ;-)
2016. nov. 23. 11:16
 5/10 anonim ***** válasza:
93%

Az a gond hogy sok fiú/pasinak annyira minimális a szexuális kultúrája hogy hihetetlen.

100 pasiból talán 2 tudja azt, hogy egy lánynak nem csupán fizikai ingerekre van szüksége ahhoz hogy "a csúcsra juttasson" egy lányt. Sok pasi nem is hallott arról hogy egy lány orgazmusa az agyában zajlik, utána a testében, vagy ha hallott is, férfiként, ösztönlényként éli életét és fogalma sincs arról hogy ez egyáltalán igaz lehet.

Kedves kérdező, hiába izgatod egy lány csiklóját lágyan vagy körkörösen, esetleg erősebben, ha nincs meg az a kis "lelki" plusz, csinálhatsz bármit, akkor sem lesz a lánynak orgazmusa.

Kérdésedből ítélve, fiú vagy, szerintem ne arra koncentrálj hogy közösülj, sexelj vagy baxx, sokkal inkább arra törekedj hogy a lány minél inkább el legyen lazulva... Ha egy lány szeret téged, és te gyengéd vagy vele, sok esetben nem kellene különösebb tehnikák arra hogy eljuttasd a csúcsra.

Egy lány nem szexuális kellék, egy érző lélek. Ezt amint felfogtad, annál hamarabb lesz, annál nagyobb lesz az orgazmusa a lánynak akivel együtt vagy.

2016. nov. 23. 11:57
 6/10 anonim ***** válasza:
31%
Utolsó ezek csodás dolgok, a nőnek előbb az agyát kell megkefélned, hogy utána a lukát is, de kérdezem tőled, mi van a lányok többségével, azokra gondolok, akik egy buli után/ egy unalmas délután/ egy népszerűbb fiúhoz furakodva/ egy pénzesebb fiúhoz furakodva/ egy férj baráttal/ egy munkatárssal mindenféle agybaszs nélkül simán szétrakják/bekapják/ kinyalják/kiverik ? Akiről te beszélsz azok az elhagyott feleségek és a rusnyák, illetve 0,5 %-a nőknek.
2016. nov. 23. 12:13
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Kedves #6-os, azon tevékenységek nem nem minősülnek szeretkezésnek, azon tevékenységek ösztön alapon működnek, és azon esetkeben is ritkán jut el a lány a csúcsra, max akkor is azért mert tudja, miután végre leszáll a fiú róla, mennek shoppingolni...

Én szeretkezésről beszéltem, amikor egy férfi odaadóan törődik partnerével... én nem az ilyen "kúrásokról" beszéltem.

2016. nov. 23. 12:21
 8/10 anonim ***** válasza:
49%
Értem szóval szerinted csak egy odaadó, törődő férfi képes egy nőt elélveztetni és azt is csak akkor, ha az agyát mert meghágta? Mesélj még az életről. Számtalan példát tudnék felhozni, hogy mindenfajta érzelmi sziruptól mentesen, élvezetk nők hatalmasat "kúrás" közben
2016. nov. 23. 13:41
 9/10 anonim ***** válasza:
34%
#5, ez mind szép és jó, csak nem ez volt a kérdés. Nem volt szó szeretkezésről. Az az érzelmi plusz, amiről ömlengsz, nem más, mint ugyanaz a kangörcs, ami a fiúkat arra készteti, hogy leszólítsák a lányokat. Ennyi, az élet nem lovagregény.
2016. nov. 23. 15:17
 10/10 anonim ***** válasza:
64%

Utolsó, semmit sem tudsz a női lélekről. A baj az, hogy nem csak te, de az általad említett, buli után ezt-azt csináló tinilányok sem. Férfiminta után mennek, azt hiszik, nekik is úgy kell viselkedniük, érezniük, mint a fiúknak.

5-ös okfejtése kiváló, bár részemről hiányolom az erogén zónák fontosságának említését.

2016. nov. 24. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!